6011
-
#5130 Esetleg olyan mod, mint a radar, csak nagyobb üzemanyag kapacitással?
Most ezt használom biztonsági tartaléknak. Egyes gépeknél szükség is van rá.
-
#5129 Ez sem az, de köszi! -
Jóózsf István #5128 Ez sem az, amit keresel, de a legfelhasználóbarátabb.
Ha jól emlékszem, akkor ebben csak a járművet kell kiválasztanod és megadni az értéket, A többit ő megcsinálja. (NEM TE TURKÁLSZ!)
Az elején meg kell neki mondani, hogy hova telepítetted a játékot. -
#5127 Olyan mod-ot kerestem, amivel egyszerűen tuningolhatom az üzemanyag készletet. Mint pl. a radar a 200 literrel. De sajnos direkt ilyet nem találtam. Van pár tanknövelő, de mindegyik fájlturkálós. -
Jóózsf István #5126 "Season 10: Fix & Connect releases on July 18!" -
#5125 Amerre kanyarintod a kocsid, arra kanyarodik ő is. Legalábbis nekem úgy tűnt. Szóval kanyarban kevésbé használható. -
Jóózsf István #5124 Nem beszéltünk. Illetve így nem. Csörlőzési problémákról már igen.
De ismertem a jelenséget. Már csak azt kellene elmagyarázni neki, hogy merre menjen és kész is a perpétum mobile! -
#5123 Beszéltünk már arról a bug-ról, hogy, ha előttem van egy verda és azt használom akasztópontnak, hogy kihúzzam magam a kátyúból, akkor a verda annak ellenére megy előre, hogy elindítanám a motort?
Pont most tapasztaltam. Csak nyomni kell a csörlőzés gombját és, ha tud, akkor megy előre az előttem lévő és nem fogyaszt üzemanyagot :D -
#5122 500kW, 2700 Nm.
A traktor megy 100-zal? A Scania? (Ok, hivatalosan csak 89, de úgy emlékszem, hogy a vizsga környékén emlegetik, hogy tudja a 100-at is.) -
Jóózsf István #5121 0:55-nél mondja a motor teljesítményét.
Akkor nem vagyok én sem hülye, mert én is valami irreális col számot hallottam!
Beszéltem ma egy kamionossal az ő traktora 2700 nyútonos, de egy V8-as 16 literes szkánia motor tud 3500 felett is. -
#5120 Légzsák ebbe? Ezzel a tömeggel elég kicsi lehet a lassulási tényezője 90-nél. Emellett terepen egy nagyobb buckánál elég kellemetlen lenne, ha a sofőr képébe durranna.
Mutatnak képsorokat a páncélozott, üvegezett ajtóról is. Meg a súlyát is mondják, de már elfelejtettem. Csak a kabin olyan nehéz, mint egy "kisebb" autó. Nameg, ha épp egy gránátot dobnak rá vagy elkezdik lőni, akkor sem lehet jó dolog a légzsák. Aki ilyet vezet, az eleve elfogadta a veszélyes életet.
Ha megmondod, hol szerepel a nyomaték, akkor meghallgatom. De nekem nem tűnt fel sehol, hogy mondják.
És előfordulhat, hogy félrebeszélnek vagy félreértem.
A kerekeknél beszéltek valami 200 coll értékről, ha jól értettem. Vissza is tekertem. Mondom ez nem lehet a kerék mérete, mert túl nagy. De nem tudom, hogy akkor mi volt. Tovább haladtam. A súlya viszont úgy 250 kg, szóval nem nagyon kell úton kereket cserélni.
Nekem már ez is elég lenne, ha büntetlenül letolhatom vele a sok gyökeret az útról. Nagyon nem kellene a büntetőfékezőkkel sem foglalkozni. Vagy, hogy bejön a gyökér a féktávon belülre pályán. Ez büntetne rendesen.
Persze egy ágyú mindig jól jön :)) -
Jóózsf István #5119 Érdekes eljárások vannak benne.
Mondjuk ennyi pénzért egy légzsák belefért volna! :-D
Az is furcsa számomra, hogy a fülke kábé tízes lemezből készül de az üvegezés kb a vitrin szintjén van.
Amúgy, szimpatikus bicaj!
Azt mondd már meg, mert a nyelvet nem értem és a fordító - feliratozó nincs a helyzet magaslatán és a leírásban sem látom. Hány nyútonméteres a motor? Mert nekem 700-at ír ami kb a lófsz kategóriába esik. Manapság egy nyerges inkább már a 2000 felé jár.
Pardon. 2500 felé. és azt is lehetőleg sehányas (1000-es) fordulatom adja le!
Szóval a 2700 is csak vállvonogatva. Ha esetleg 3700 lenne, akkor azt mondom az már valami.
Az öttengelyes ágyúsból kérnék kettőt. Megígérhetem, hogy kizárólag élőlények ellen használom. :-) -
#5118 Ki gondolta volna, hogy lehet nagy tankkal és vízmentesen zárt kabinnal is közlekedni?!
Szép egy jószág és csak 800 európai ropi.
Ehhez lehet, hogy nem kellene hozzányúlni :D -
Jóózsf István #5117 A hozzányúlás és a megyek vele együtt jár. Mert minek nyúlnék hozzá, ha nem megyek vele. Gyárival nem megyek, mert nem értek egyet a játék készítőinek elképzeléseivel, tehát: Hozzájuk nyúlok. És a kör immáron be is zárult. -
#5116 Akkor lehet, hogy jobb lesz, ha most kimész, mielőtt bent mész ki :)))))
Én mindig figyelek, hogy milyen verdával mész. Bár az utóbbi időben mindegy, mert mindegyikhez hozzányúltál :)) -
Jóózsf István #5115 Jogos! Észre sem vettem a 880-at! (380 gyárilag :-DDDD) Hogy telik az idő?!?!?!?
Lövésem sincs miért potyáztam a vassal. Gondolom csak a pályához akartam kedvcsinálónak, hogy legyen valami rakomány és esetleg kampányoltam a pótnak és Tátrának. KÉT ÉVE volt. Arra sem emlékszem két perce mit csináltam! :-) -
#5114 A rövid videóban az a kocsi szinte tuti, hogy mod, mert 880L-es tankkal még egy gyárit sem láttam.
Pont nemrég jutott eszembe, hogy ide nagyon kellene a nagy tank, mert a hóban, sárban, fákon, gyökereken keresztül nagyon fogy a gázolaj.
A másik videóban ott 22:50-nél van egy felhajtó. Azt valamikor megcsinálták, mert az a tömb nem áll úgy ki a földből, hogy az ember ne akarjon arra menni.
Viszont később az úton, a szikla mellett, ahol nagyon óvatosan mentél el, ott meg nem lehet. Szerintem odébb tették a sziklát vagy keskenyebbre csinálták az utat, mert simán csúszott-borult a verda. Emlékszem, hogy én mindig felment a dombtetőre és onnan jöttem le, így kerültem ki azt a szakaszt.
Amúgy egyszerűen csak a hecc kedvéért vittél ennyi vasat, aztán törölted őket? -
Jóózsf István #5113 Ott még nem voltam ikszemel buzgerátor. Sokszor sírva fakadtam. Hogy mennyi modom volt, azt nem tudom.
Egy dolog rémlik, hogy már a a harmadik térképet feloldottam, amikor megjelent a 813-as Tátra.
A második kis aljas féreg pálya igencsak megkeserítette az életemet. De arról lett dejó is.
Emlékszem erre a pillanatra, amikor összegyűjtöttem mindent, hogy leszámoljak a játék legutálatosabb pályájával!
Itt még modok se nagyon. Ellenben a Tátrás régióban már volt csaló rakoncás pótom és egy mod 813-assal nyomultam...
Ikszemel bűvölés nem tudom mikortól van. -
#5112 Vanila kocsikkal toltad vagy mod-okkal, módosítottakkal? -
Jóózsf István #5111 Kitartás!
Meg fogod szeretni!
Én is és Endy is azt mondjuk, hogy nagyon jó régió. Nekem talán csak a kezdő régió jött be jobban. Az volt az utolsó jó pálya! -
#5110 Éééértedd!
A raktárháznál lévő betontömbökön 2 verdánál is gallyra vágtam a tankot. Meg egy-két kereket.
És akkor ez csak a legkisebb gond amellett, hogy a ferde hídon a kocsi kereke simán beleolvad a híd szélébe és se előre, se hátra. De a pót kerekei legalább nem ilyenek.
Tiszta élvezet ez a régió! A kerék méretű földben megbújó "kis" kavicsokról még nem is írtam. Meg a hóban-földben lévő gyökerekről, melyek olyanok, mint a beton. Megmozdíthatatlanok.
És akkor még csak az első térképen vagyok.
Nagyon hiányzik a kormány, itt nagyon elkéne a pontos kormányzás. -
#5109 Aki Amur-t csinálta, az sem volt normális, 100% -
#5107 Legalább elnapolhatnám Amur-t, de eddig nem jött semmi. -
Kancsalborz #5107 Jó játék érdekesen megalkotott egyedi világgal, (bizonyos életkor felett a kezdés borzongatóan "ismerős" emlék lehet...XD) egyedi karakterekkel és ellenfelekkel, véleményem szerint kevésbé jó de elfogadható történettel, és kissé "old school" a Bioshock-ra hajazó játékmenettel.
Tulajdonképpen ez olyan mint annak egy spinoff-ja.
Aki azokat szerette, ezt is fogja szerintem.
Egy végigjátszást mindenképpen megér, jó móka. :) -
Jóózsf István #5106 Félgoff
Azt tudtuk, hogy az Atomic Heart szintén ezé a csapaté?
Játszik-ott azzal valaki?
Mintha a megjelenéskor nagy port kavart volna, de azóta se hallottam róla. Milyen az? -
Jóózsf István #5105 Nem lepődnék meg, ha holnap kidobnák a 10-es fázist.
A héten már nem jött a pétéeshez frissítés. Mondjuk még nincs is vége... -
Kancsalborz #5104 Kedves egészségedre ! Nehogy éhenhaljanak munka közben. XD...
Akkor majd elmeséled milyen.
Amennyire "el vagyok maradva" azzal amivel játszani szeretnék a régiek mellett, ha tényleg jó lesz, egy karácsonyi akción majd beszerzem, és kipróbálom.
Előre én nem fizetek már asszem 5-6-éve. Teljes árat is régen ( volt ez igaz tegnapig, mert megnéztem a wirágboltban az új élienes gámát, és az meglepően nagyon bejött, úgyhogy kifizettem nekik, mert megérdemlik.) ;) -
Kancsalborz #5103 Kedves egészségedre ! Nehogy éhenhaljanak munka közben. XD...
Akkor majd elmeséled milyen.
Amennyire "el vagyok maradva" azzal amivel játszani szeretnék a régiek mellett, ha tényleg jó lesz, egy karácsonyi akción majd beszerzem, és kipróbálom.
Előre én nem fizetek már asszem 5-6-éve. Teljes árat is régen ( volt ez igaz tegnapig, mert megnéztem a wirágboltban az új élienes gámát, és az nagyon bejött, úgyhogy kifizettem nekik, mert megérdemlik.) ;) -
Jóózsf István #5102 Azt én is mondtam volna! -
#5101 Megkérdeztem a kollégát, mit mond a Starfield-re.
Azt mondta, hogy Fallout az űrben. Nekem ennyi elég is volt.
Én is kíváncsi leszek. A havas pályák nem a kedvenceim. De max a Kolob lesz a Scout-om :) -
Jóózsf István #5100 Nemhogy elővételben, de plusz tíz rongyot is rádobtam nekik. Hadéljenek!
Már azt is hallottam, hogy oltári nagy bukás lesz!
Van egy konzolos kollégám aki már most gyűlöli, mert konzolon csak 30 kockával fog menni.
Elég nagy port kavar a játék. Én egy fóát 4 szintre számítok amit nem szerettem a megjelenéskor, de azóta a világ játék színvonala annyit ment lejjebb, hogy a fóát 4 kimagasló lett! És ez így elég szomorú!
Jocó!
Kíváncsi leszek mit mondasz Amúrra! :-D -
#5099 Wisconsin 100%
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jöhet Amur. -
#5097 Miért, kéne?
Amúgy is csak szeptemberben jön. -
Kancsalborz #5097 Elővételben ???
Ugyanmán... -
Jóózsf István #5096 Oppph:
Űrfóátot megvettétek már? :-) -
Jóózsf István #5095 Íííííííígen lehet... Nyilván benne van a játékban, mert a modderek, ha tudnak is ilyet, nem fognak nekiállni ezzel vesződni. -
#5094 Úgy emlékszem, hogy az afrikai Ázsiában a reptéren is volt valami ilyen. -
Jóózsf István #5093 Isten látja lelkemet és a szexuális beállítottságomat is, de ha van rózsaszín festés olyan tárgyhoz amihez egyáltalán nem illik, akkor nem bírom megállni, hogy ne azt használjam!
Lásd ugye az X4-ben a hellókittis űrhajók! :-)
De nem azért jöttem. Hanem mert nem is tudtam, hogy van ilyen animáció a játékban! -
#5092 Nem tudom, milyen IKONOK-ra gondolsz alul középen. -
Oldgamer #5091 Józsi!
Ez a jármű jelen állapotában egy leszbimaszturbioton. :)
Jó kis rejtőszíne van... Valld be, az LMBTQ közösség fizetett neked ezért. :)))
Azért jópofa na...