Hétvége. Lehet, hogy állandó szerver problémájuk van? Vagy elérési gond?
Ha nem kb. azonnal akarom megnézni, akkor egész jól viszi a tieide is. Na, de pár nappal később már ki emlékszik arra, hogy mit akart megnézni? Ráadásul egy fórumon már rég idejét múlt lesz.
Az a durva az idegrángással, hogy látszik a térképen is. Átültem egy messzebb lévő járműbe, akkor kuss volt. Visszaültem és megint. Hiába álltam meg, nem használt. Egyedüli megoldás volt, hogy tovább mentem. Először bíztam benne, hogy nem repül el minden a fenébe. Ezért sem oldottam fel a rögzítést. A fenének sem lett volna kedve összeszedni. Mégegyszer lemenni meg végkép. Főleg, hogy így utoljára még szemetet is gyűjtöttek nekem, amiért megintcsak mehetek le.
Az éjjeli grafikára meg van egy elméletem.
Szerintem a játék nem ismeri a negatív talajszintet. Vagyis a vízszint valahol a bányák alján van. Így nem a bánya van lent, hanem az épületek vannak fenn. És ez lehet, hogy bezavar a nap fénye általi tükröződések grafikai részébe éjjel.
Csak onnan jött az ötlet, hogy a bánya alján nem tapasztalom ezt a hibát.
Amúgy az is eszembe jutott, hogy monitor háttérvilágítással rendelkező játékosokat lehet, hogy nem zavarja ez úgy. Ott tompulhat annyira a jelenség, hogy talán észre sem veszik, de legalábbis nem zavaró.