Onnan párszor már kidobtak. Nem tudom, miért erőlteted.
Én általában eljövök onnan, ahol nem látnak szívesen, nemhogy még erőltessem is a bejutást...
Amúgy meg sütibeállító, felugró ablak blokkoló, reklámblokkoló. Ezek mind akadájozhatják az oldal rendes működését.
A múltkor az ESET oldalán kellett kikapcsolnom a reklámblokkolót, mert nem tudtam úgy meghosszabbítani a licenceket. Amúgy semmi extra nem jelent meg a blokkoló nélküli oldalon.
Nemrég észrevettem, hogy van egy sütiállító kiegészítésem a chrome-on. Anno beállítottam, hogy csak az alap dolgokat engedje. Ennek ellenére minden oldal megkérdezgette a sütis sz@rját. Ezt pár napja kikapcsoltam. Azóta sokat javult a helyzet. Itt a fórumon is voltak oldalak, amik feldobták az ablakot. Mindig. És voltak oldalak, melyek nem. Most nincs ilyen gond, megjegyzi a beállítottat és nem dobálja fel mindig, mikor arra a témára lépek.
Az aliexpress-re csak inkognitó módban tudtam bejelentkezni. Most már működik az is rendesen.
Az ebay-es vásárlásaimat telón kell fizetnem, mert itt a webes felületen nem enged tovább a hülye robot vagyok nyavaján. Akárhányszor megcsinálhattam. Úgyhogy weben ment a kosárba a cucc, a telós appon meg a kosár tartalmának a fizetése. Mondjuk még nem néztem, hogy ezzel mi a helyzet, de, ha minden igaz, akkor már ez is jól fog menni. Nagyon remélem.