• Oldgamer
    #5350
    Eta!
    Sajnos nem igazán, egy-egy mini szélkerék néha forog, ennyi. Egyébként tényleg elképesztő, hogy a területek helyrehozatala után sincsen minimális élet/mozgás a játékban, erre pont tegnap gondoltam játék közben. Mennyibe telt volna ezt a készítőknek megejteni!?
    Józsi!
    Egész jónak tűnik ez a pálya, nálam konzolosnál még nem érhető el a mod listán. Majd kipróbálom. Mondjuk azt látom, hogy még pc-verziónál is szokás szerint túltolták a homályt, ps-esetében valószínű alig lehetne valamit látni a tájból. Vicc.
    Ellenben 2-napja letöltöttem a Cold river mod térképet, es baromira bejön! Próbáljátok ki ha közepesen nehéz jàtékot szeretnétek. Logikusan felépített tájegység, kevés párásság, szép színek/táj, pofás hegygerincek, könnyebben járható pocsolyás részek, zöld erdei placcok, hidacskák stb. Nehezítés benne ( így jó ) hogy csak bizonyos feladatok elvégzése után lehet járműveket venni a garázsban, tehát figyelni kell, nehogy boruljon a kocsi. Aki nem csal a teleportációval, azoknak jó kis feladat ez a lálya. :)