Jóózsf István#5330
Nem volt olyan bonyolult, mint gondoltam. Ilyen amikor valóban azt mutatják a tükrök, amikre hivatottak. Persze lehetne a végtelenségig finomhangolni, de egyelőre csak arra voltam kíváncsi, hogy fércmunkát végeztek-e MEGINT a fejlesztők. És....
És itt egy kérdés, amit vegyetek úgy, hogy csak az én fejemben hangzik el: Minden programozó matematikus MŰSZAKI ANALFABÉTA? Mert ha igen, (Perszehogy...!) akkor miért nem mennek oda valakihez, aki ért hozzá...
Teszem azt.: "Pistabá! Volna itt egy megoldandó feladatunk, de hót hülyék vagyunk hozzá! Lövésünk sincs, hogy amit létre akarunk hozni, annak hogyan kellene kinéznie és legfőképp viselkednie. Mondja má' meg!" És akkor Pityubá elmagyarázza, hogy a kis tükör és a nagy tükörnek nem lehet ugyanakkor a fókusza, mert akkor mi a pi-stabácsinak van kettő!?!?!? A holttér tükör azért az, mert teljesen más a "NAGYÍTÁSA" (kicsinyítése!) Jóval nagyobb a látószöge, hogy több tartalom férjen bele a látni óhajtott képből! Cserébe,a zsúfoltság miatt nehezebben kivehetők a tárgyak. De mivel a lényege, hogy egyáltalán van-e valami útban a manőverhez, így ez a hátrány elhanyagolható.
Amúgy végeztem a P11-el. Szeretni fogjátok!
Ha a P12 is ezt hozza csak négy nagy pályán, akkor minden rendben lesz. És talán elfelejtjük a P8-as baklövést. Amiben nem a szántás-vetés volt a hiba, hanem hogy dögunalom volt az egész!