mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Kancsalborz
    Igazad van, pontosítanom kell, mert részinfókat irtam és így persze segíteni nehéz.
    Mentségemre legyen mondva, munka után fáradtan éjfél körül birtam ezt az alábbi "zagyvát" előadni, elnézést :)

Tehát : Total Commander-el nyitom meg a pak.file-okat, és szimplán F4-el szerkesztem.

Csináltam már ezt anno-a játék megjelenése körül egy akkori verzióval, és ez tökéletesen működött, olvastam pár fórumot mi merre hány méter, és gond nélkül szerkesztettem amit szerettem volna a gumik karakterisztikáján át adott járművekre rakható kiegészítőkig, kerékméretig, csatlakoztatható pótokig stb. mindent f@szán.

(Nem ma kezdtem a mod-olást, elég sok játekhoz még írtam is...)

Most viszont két napja hogy újra felraktam a game-et, gondoltam az új dolgok megnézése végett, meg a szám ize szerint gyorsan "átszabom", de meglepetésemre, ha valami "core" dologban irtam át (pl. kerekek tapadása) akár egy értéket is, a játék el sem indult, ha meg mondjuk "csak" egy járművön változtattam (pl. Paystar 5070 fuel 240-ről 280-ra,)
    belépve azt láttam, hogy eltünt a boltból az adott jármű, ha meg megvolt előtte akkor még a garázsból is... :)

Tehát bármit változtatok az initial.pak-ban, azt a game ignorálja, vagy kidermed a töltőképernyőn...XD

Természetes hogy nyitva hagyom a file-t szerkesztéskor, mentés utan meg ellenörzöm is rutinszerűen, és láthatóan mindent rendben elment, mégis ezt tapasztalom ha indítani akarom. :)
    "Offline" dettó.

Anno ez működött, most nem. Van valami "fájlvédelem" az újban, vagy mit baxok most el ?

Ez itt a kérdésem.

Válaszod előre is köszönöm.