mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Részvétem.
    Én ezért utálok nekiállni minden ilyen dolognak és ezért sem űzöm itthon az ipart. Sosem lehet tudni, hogy épp mi megy félre, mire kellene figyelni, aztán már csak a fizetés marad. Persze magamnak nekiállok, azt, ha eltolom, akkor vehetek újat. Úgyis szeretek új dolgokat venni :)
    Most majd az fog jönni, hogy frissíthetem a BIOS-t, meg újra rakhatom a proci hűtőt, mert a gigabájt szerint ezért sípol az alaplap és ezért lehetnek egyéb érdekes jelenségeim. Na mindegy. Ha valami félremegy, akkor új lap, új proci, meg új hűtő is ;)
    A linked nem működik. Vagy az a lényege?

A muslinca ellen a legjobb, ha egy pohár aljára töltesz egy kis Prill-t (mosogatószer), langyos vízzel megtöltöd a poharat és öntesz bele egy kis ecetet. Az ecetre rámennek, a prilles vízből meg nem tudnak kijönni. Garantált muslincafogó és több nem fog a monitorodba menni. Régen nekem is voltak muslinca gondjaim és ez segített. Azóta nem hadonászok a monitor előtt, mint egy hülyegyerek. Legalábbis nem emiatt :))))))))

Az új peccst még nem sikerült kipróbálnom. Pár napja nem sikerült elindítanom, mindig sikerült mással elütnöm az időt.