mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #5010
    Pont nem végzett még. Amikor elküldtem, akkor volt még hátra a 4K-ig kb 2 óra.

Lehet, hogy a vindóz szopat minket a gyorsgombokkal. Nekem ugyan ez a metódus. Oldalpanel és ott kattintás. Érdekes módon az oldalpanel és/vagy az átfedés gyorsgombja működik.

Nem rossz ötlet az a tartó, bár ahhoz megint csak fűrészelnem kellene a foglalatoknál a köztes lemezeket...
    De a processzoron már van víz, így egyértelműbb a másik út. Csak tényleg azt sajnálom, hogy ez a gyári hűtő valami eszméletlen jó. A vízzel nem lesz jobb. Most épp sztrájkol az alfakúl weboldala, így nem tudom megmondani mennyibe fog fájni, de alaphangon kb 150-re számítok. És akkor lesz kész a gép! Így terveztem.

Valójában nem vágtam, mert egy fogóval hajtogattam ki a lemezt. Vágni majd csak most fogom, ha elszánom magam rá. Már meg is vettem a lidiben az eszközt. (Egy hete. Még ki sem bontottam.)
    Azt azért megkérdezném a Zafír tervezőmérnökgárdájától, hogy az még úgy ahogy rendben van, hogy ennek a kártyának négy szélesnek kell lennie, de hogy azt a kurva hűtőborítást miért kellett olyan közel rakni a befogató lemezekhez?!?!??!!? Agyrém! Ha csak fél centivel hátrébb kezdődik, már semmi bajom!