Nagyon kezdetleges térkép. Nem is ajánlom, de valahogy van hangulata. Jó lenne kiindulási alapnak. Csak valami profinak kellene befejeznie!
Látszik az új VGA-m? Persze, hogy nem!
De igen. Egy picit. Simábban fut a játék, bár néhány mod pálya úgy akad még ezzel is... De lett 60 kocka, mert már bírja a vas.
OFFFFF : Az X4-en (Ahogy azt tudtuk is előre) semmit nem hozott. A többi játék is inkább csak szmútabb lett. (Ezt a kifejezést később letagadom!!!) Szóval szebben lágyabban, "jobban" futnak egy picivel morcosabb beállításon. De az k.rvára nem látszik, hogy kihajítottam az ablakon fél gurigát! És ez még az olcsóbbik eset, mert lehetett volna 8-900 pengő is! Ha épp zöld.
Ja igen: A Piros tetejét vettem. Ha kiheverem a megrázkódtatás(oka)t, akkor bevizezem. De egyelőre csak szívok vele. Mindent borított. Máig tévét sem tudtam normálisan nézni vele. Most sem 100%, de már alakul.
Olyan bajaim vannak, hogy pöllö a felvétel gyorsgomb nem működik. Se a gyári, se az általam beállított. De ez áthidalható. A tévét mondtam és volt egy harmadik is, de az most nem jut eszembe.