Ma teszteltem a játékot az ultra széles monitoron. Nagyon jó. A színek szépek. Fekete mondjuk nincs, de az nem is szín :))
A Tayga-nál a bal tükör éppen látható, a jobb túlságosan a szélén van. Belső nézetből.
Annak ellenére, hogy nincs semmi játék támogatása, nincs képtöredezés és a VGA úgy kihajtja 60 FPS-sel, hogy a ventilátorok nem is forognak rajta. Amúgy a 60 FPS atomstabil, amíg nem jön a mentés, ott azért gond van.
Ettől függetlenül maradok a 4K OLED monitoron a játékkal. A 16:9 48"-on azért jobb, mint a 32:9 49"-on.
Konvojozásnál figyelni kell. Ma elfelejtettem kiengedni a második kocsin a kéziféket. Először nem értettem, hogy miért megy ez ilyen nehezen. De mivel aszfalton mentem, azért haladtam. Aztán láttam, hogy a félpót kerekei nem mozognak. Akkor leesett, hogy mi van.
Szóval először ki kell engedni rajta a kéziféket, utána beülni az első kocsiba. Biztos, ami biztos, mikor a kötelet akasztom, akkor már az első kocsin sincs a kézifék behúzva.
Úton haladva a második kocsi fogyasztása nagyon kevés. Kb. alapjárat. Legalábbis a két Tayga-nál és a tűzoltó Derry-knél is így néztem. És nem is számít, hogy jár a motor vagy sem. Amíg nincs egy meredekebb emelkedő. Földes, saras úton azért már jó, ha jár a második kocsi motorja is.