-
eta32 #4920 Nem tudtam hogy ennyire érzékeny a kis lelked bocsánat hogy belegázoltam.DDD.
Sok érdekes dolgot írsz, kár hogy nem teljesen vagy tisztában azzal hogy a játék mit tud mik a sajátosságai....
A játék megjelenése után kb 1 évvel még azt sem tudtad eszik e vagy isszák ezt a szériát....P.
De ez legyen a te gondod bajod....
" Mert ugye te hard módban játszod. Hard módban viszont nem lehet időt állítani. Csak a játék egyes pályainál van egy olyan bug, hogy, ha nappal mész át másik területre a régión belül, akkor mentés-visszatöltés után mindig arról az időpontról fog indul, mindegy mikor léptél ki. És te ezt ki is használod. Te írtad."
Ez így ebbe a formában nettó hülyeség...P.
Írtam de nem ezt és így...de mind egy mert ha nem játszol hardban nem tudod mi merre ezen a részen a játékkal.
Ez egy bug a sok közül ami a játékban benne van, mellesleg hardon is "belehet az időt állítani" ,de ez is egy bug a játékban ,de nem is erőltetem hogy, mert minek....
Ha a játék adta bugokat használom az csalásnak minősül akkor csalok....
Ahogy ha akarom akkor végtelen ingyen üzemanyagot tudok tölteni a kocsikba,ha ezt is kihasználom akkor ez is csalás,ez is egy bug...
És még sorolhatnám.
És igen nem használok modokat ,de attól még tisztában vagyok milyenek és látom mit tudnak...
Kicsit régebben tolom ezt a szériát, ennél fogva meg te vagy nagy tévedésben...
Olyan modot járművet pótot ,még nem láttam ebben a játékba amelyikkel nehezebb és könnyebben lehetne játszani a játékot,nem arra készültek....
De majd ebben @Józsi@ megerősít vagy megcáfol....
"Aztán most jött ez a másik. Ahelyett, hogy hagytad volna a bugos feladatot úgy, ehelyett belerondítottál a mentésedbe"
Talán mert sok választást nem adott a játék és a készítők a trehányságuk miatt.
Én csak kijavítottam azt amit ők több hónapja nem,mivel emiatt nem tudtam teljesíteni a feladatot....
Nem várom el hogy megértsd, pont a következő írásod miatt sem....
"Én nem nagyon foglalkozom időfutamokkal és elnézve, hogy mit is kell csinálni, nagyon jól is teszem. Csak felidegesíteném magam rajta."
Attól hogy szerinted ez a játék sem szimulátor (talán mert billel tolod) és nem tudsz különbséget tenni dolgok között, attól még léteznek.
Majd azért ha tudsz olyan autós játékot ami szim. kategória írd már le, csak kíváncsi lennék rá te mit tartasz annak....