Upsz! Itt tévedésben vagy.
Az a diskurzusos téma pont, hogy nem érdekel. Oldgamer parázik mindig miatta, én csak próbálom megnyugtatni.
De, ha már így kérded, akkor, hogy tisztán láss, a gondom veled a képmutatásod. Volt egy-két mod járműves érdekes videóm, amire nem igazán reagáltál jól. Legalább is nekem nem esett jól.
Aztán jössz a nem csalok dumával, mert mindenki aki mod-ot használ, csal. Közben a mod-ra a játék ad lehetőséget, szóval... Még ez sem érdekelne, mindenki úgy játsza a játékot, ahogy akarja.
Csak amikor saját magad csalod meg, az már nagyon gáz (és még ez sem érdekelne, ha...). Mert ugye te hard módban játszod. Hard módban viszont nem lehet időt állítani. Csak a játék egyes pályainál van egy olyan bug, hogy, ha nappal mész át másik területre a régión belül, akkor mentés-visszatöltés után mindig arról az időpontról fog indul, mindegy mikor léptél ki. És te ezt ki is használod. Te írtad. Akkor mi ez, ha nem csalás? Engem nem érdekel, csak akkor ne nyomd a szöveget, hogy úgy könnyű, meg más csal, de te neeeeem.
Aztán most jött ez a másik. Ahelyett, hogy hagytad volna a bugos feladatot úgy, ehelyett belerondítottál a mentésedbe. Ez sem érdekel, csak ugye itt sem kellene tolni a viccesnek szánt szöveget, mert nem az.
A mod-okról fogalmad sincs, így azt sem tudod, hogy melyikkel milyen könnyű vagy nehéz.
Ha ezt nem sikerült felfogni, akkor nincs miről beszélnünk.
Persze István is érdekes dolgokat írt, de valakinek a mod-ot is össze kellett rakni, tesztelni esetleg. Kocsit és pótot is. Szóval, ha a teljes időt nézzük, akkor nem biztos, hogy a mod a gyorsabb.