Akkor már inkább a képcsöves. Azon keresztül energiát is tudtak küldeni az asztrósok, médiumok vagy miefenék.
Igen, a 8K is gond lesz. A gyártást nem az EU fogja korlátozni. Az nem szólhat bele. Csak itt majd nem tudják eladni. Kénytelenek lesznek az emberek EU-n kívülről hozatni.
Igen, van kompenzáció. A havi támogatási rendszert még a németek sem értik egészen. Lehet igényelni, meg kell adni némi adatot, aztán elbírálják. De, hogy mi alapján, azt nem tudni. Lehet, hogy egyik hónapban nem kapod meg, a másikban meg igen. Én egyelőre hagyom. Ketten vagyunk, a lakás szerencsére nem drága, kijövünk a pénzből és még költeni való is akad. Meg is vettem az új 49"-os monitoromat. Tegnap jött meg.
A cégek is adhattak párszor koronapénzt. Egyes cégek elég szépen perkáltak, mások, mint a mienk is, sóher volt.
Nyáron volt 9€-os vonatbérlet is. És most is tervben van, hogy normál ár alatt legyenek az ilyen bérletek. Próbálják ösztönözni az embereket az ilyen jellegű tömegközlekedésre, hogy kevesebbet használják az autóikat.
Ha beszámolják 200-ért, az elég jó. Ennyiért már láttam használt PS4-et a használtpiacon is.
Amúgy nem lennél előrébb, ha előbb tudod. Sőt. Akkor most nem lenne PS5-öd.
Így legalább már a húsvéti szünetek alatt is élvezheted a használatát.