mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Most meg nem mondom, hova dugták el, de be lehet állítani, hogy minden játék performance módban menjen. Amelyik játék meg engedi, ott be lehet állítani, hogy automatikusan válassza a rendszer beállítást vagy felülbírálod. Legalábbis így tudom.
    Szóval játékonként felülírható az alapbeállítás.

Nyomd meg a PS gombot és ott lesz a kikapcsolás mellett a kontroller és az akku állapota. Amúgy szól és világít is, ha nagyon kevés a töltés. Én ezért is vettem még egy kontrollert, hogy ne kelljen abbahagynom a játékot, csak cserélek, ha lemerült. Azért hozzáteszem, hogy elég jól bírja az akku. Meg van egy dupla töltőm is. De most, hogy lecseréltem a telefont és a töltője itt van mellettem, így nincs gond, csak rádugom a kontrollert.

Azt sajnálattal hallom, hogy pont a lényeg nem megy. A haptikus visszajelzés lenne a tuti.

Rally-nál pont a kontroller a jobb a billentyűzettel szemben. Ezért sem rallizok PC-n. PS-re meg beszereztem a WRC9-et. Amennyit rallizok, arra elég ez az egy. De SR nem ralli. Se nem szimulátor.
    A haptikus visszajelzés működik olyan formán, hogy, ha eléggé rommá törted a verdát, akkor nehezebb lesz a gázadás. Amúgy nem venni észre a kocsiknál, hogy különbség lenne. Ahogy az életben sem. Mindegyik gázpedált könnyű nyomni. A fék viszont más tészta. Az erőssége a legtöbb esetben járművenként változik.