-
eta32 #4872 Én is néha controllerrel tolom ha a felfedezést végzem a térképen...meg lusta vagyok beülni rendesen a cokpitembe hogy a pedálokat nyomjam és kormit tekergessem...de a kényes szituknál ahol pontosan kell adagolni a féket gázt ott már váltok is a kormány irányításra.
Ilyenkor annyira nincs jelentősége azoknak a dolgoknak amiket alább taglaltál...
Na meg értelem szerűen a daruzásra a controllert használom....
Igazából ahogy írtad is ....vagyis én értelmeztem az írásod...lehet rosszul értettem akkor sorry, a controllerrel nem lehet sem a féket sem a gázt finoman tartani adagolni,ezt tapasztalom én is ha nagy ritkán használom ahogy fentebb írtam is.
Szerencsére ez a pedáloknál működőképes ....lehet adagolni szépen ,nyilván lehetne jobb is de szerintem nem rossz.
A csörlőt mindig "automatán" használom ,belsőből ,nagy részben jól működik....
Nyilván a kényes szituknál komolyabb elakadás vagy borulás elkerülése miatt,ahol azt sem látom hol vagyok akkor külső nézet és egérrel akasztás....
Ami a váltásokat illeti.
Rákalibráltam a G27 manuál váltó karjára ,így majdnem olyan mintha a Mudrunnerrel tolnám....persze nem mert ott manuál kuplung és váltó volt hard modban....na az volt az igazi kihívás és realisztikus vezetés...imádtam.
Majd rosszul lettem mikor az SR-nél ezt láttam hogy csak automata lesz abból is ilyen.
De így váltó karon használva mégis ad valami fillinget...
A pedál kuplung is használatban van igaz ritkán,ha olyan váltóval szerelem fel a gépet(Fine-tune) ahol ennek segítségével és a váltó konzolon levő billenő kapcsoló segítségével tudom finom hangolni-állítani a low fokozatok között bárhova.
Sőt tovább megyek ha a kuplun pedált használom akkor a váltón levő billenő kapcsolóval sebességet is válthatok,de ezt soha nem használom mert értelmetlen és macerás,csak érdekesség kép írtam le.
Azt nem tudom ez hogy van megoldva billel ,de azt soha nem használtam,már kontrollerel és külső nézetben is problémás nekem a vezetés annyira megszoktam a kormit és a belső nézetett...
Nyilván ha onnan közelítem meg így automatán a váltó kényelmesebb vezetést tesz lehetővé mint állandóan kuplunggal váltani ,de az igazi úgy volt számomra....