mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4870
    Annyira gyorsul a jármű, amennyire én szeretném. És tudom tartani a csiga tempót KÖNNYEDÉN. Persze ennek csak jól tapadó és rizikós helyen van jelentősége. Ami miatt a kontrollert vettem, (Kifejezetten ehhez a játékhoz!) hogy a sziklapermen ne on-off módon kelljen szerencsétlenkednem, hanem emberhez méltóan szép finoman lavírozva.

Ha ez segít. A csörlőt én legtöbbször automatán használom: Kamerával célzok és lövök. Akkor nyúlok az egérhez, amikor nagyon nem értünk egyet, vagy gyors és precíz akasztásra van szükség.
    Azt nem értem hogyan cseszi el egy kontroller a bill. kiosztást. A kettőt külön kezeli a játék. Néha szoktam látni a beállításokban, hogy az általam száz éve beállított gombok vannak.
    Hazudok! Mert ez már nem igaz. Sokáig így volt, de egyszer rommá írogattam felül a PTS és a sima mentéseket és akkor valószínűleg törlődtek, mert az egyikben nem volt beállítva. De azt magyarázza el valaki, hogy hogyan tudtam megváltoztatni a kontrolleren a kiosztást, mert most sehogy sem jutok oda. Nem a sémaváltásra gondolok, hanem konkrétan egy adott gomb megváltoztatására. Egyszer valamikor elraktam a csörlőkioldót, mert zavart, hogy nem tudom miatta használni a kéziféket és fordítva.