Szerintem ez a minőségrontós dolog hülyeség. Ha valakinek nem szép a TV-jén a kép és nem tudja, hogy kell beállítani, visszaküldi és ír egy negatív vélemyént. A negatív vélemények gyosrabban születnek, mint a pozitívak. És akkor nézhet a gyártó. Szóval ez nem érdekük. A boltban alapból csutkára húzzák a TV-ket, hogy a lehető legszebb képe legyen. És ezt is csak azokkal teszik, amelyeket nagyon el akarnak adni. Láttam olyat is, hogy az egyiknek gyönyörű képe volt, a mellette lévő meg tök fakó. Egyértelmű, hogy melyiket akarták a vásárlóra sózni. Amúgy a mellette lévő is jó TV volt.
Túlhajtva kérdéses mennyire bírja majd a TV. Illetve meddig.
A monitoromon is van túlhajtás funkció. 120 Hz helyett 138 Hz körül képes menni. DE MINEK?!?!?! Szerintem tök értelmetlen. De valakinek biztos fontos a +18 FPS.
Én használtam a PS-t Samsung 4K LED TV-n és semmit nem kellett babrálnom vele. Aztán átdugtam az LG-re és szintén nem kellett semmit babrálnom vele. Se a TV-vel, se a PS-sel. Gyönyörű képet adott kapásból. Szerintem sokan nem tudják, hogy egy jó TV-vel nem kell szívni ;)
Mondjuk a Samsung-nál volt egy olyan történet, hogy a 3-as csatlakozóba dugtam, az meg "butított" volt. Átdugtam az 1-esbe és lett HDR-em. Szóval igen, megvan az user error faktor is.