Mindig elfelejtem írni.
A 9. fázissal behozták, hogy az automata váltó ugratásához elég, ha az automata váltót nyomogatjuk, nem kell a sebesség aktiválót.
Hogy érthetőbb legyen: A beállításokban van minden HUD fokozatra egy gyorsgomb. Én ezeket használom. Ha valaki nem így akarja, akkor használhatja az LSHIFT-et (PC) is (nem is értem, hogy ez nekem miért van még mindig beállítva). A gyorsgombbal beteszem A-ba. Ha eleve olyan sebességgel haladok (mondjuk H-ból teszem A-ba), akkor nem egybe kapcsol, hanem 3-ba. Ha A-ban indulok egyel, elég megnyomnom az A gyorsgombját és kapásból teszi akár 4-be is. De ugye ahogy lassul a verda, nem kell megvárni, míg majd megáll és egybe teszi, hanem így visszakapcsoltatható a fokozat és nem kell megállnia a szerencsétlennek, ha alacsonyabb fokozaton már elbírja.
Ez két dolog miatt fontos. Egyrészt, ha nyomogatom az LSHIFT-et és közben mozgatom az egeret, akkor véletlen becsúszhat R-be vagy L-be. Így viszont ilyen gond nincs. A másik dolog, hogy nálam a csörlőkötél rögzítésének a feloldására szintén az LSHIFT van beállítva.
Sajnos úgy vettem észre, hogy a frissítéssel együtt a mentés rosszabb lett. Észrevehetően akad egyet a játék mikor elkezdi a mentést. Csak egy pillanat, de akkor is zavaró. És ahogy haladok előre a feladatok teljesítésében, egyre durvább az akadás.