Jóózsf István#4853
Jahhh. Most láttam a sajátomban, hogy van kabin is.
Az se gyenge, de ahogy a dejóban is van, hogy hét egységnyi áruból lesz egy egységnyi... Amikor ezt megláttam, azonnal jeleztem a fejlesztőknek, hogy baromi gyorsan keressék meg a gyógyszerüket, mert ebből lincselés lesz! Pont ugyanúgy leszarták, ahogy szokták.
Fákat szerkeszteni ugyan nem szoktam, de nem gondolom, hogy a térkép fájljában kellene matatni. Azt vettem észre, hogy a legcombosabb fa is kidönthető, ha a megfelelő tömegű járművel, vagy szerelvénnyel megyünk neki. Tehát van értéke a fadöntögetésnek is. Sajnos a mudrunner óta tuskókat nem nem lehet gyilkolni, de ettől függetlenül lehet, hogy nekik is van értékük, csak baromi magas.
Ja hogy a keresztbe döntött fákra gondolsz? Azt passzolom. Mostanság a fehérek szoktak kiakasztani. De a feketék csak festett fehérek. (Kormosak)
Azoknál észrevettem, hogy a kétharmaduknál van egy pont, ahol el tudnak hajlani. Az utáni részt kell célbavenni és akkor viszonylag könnyű átjutni rajtuk. De ugye attól még ezek gumifák, amik rettentő idegesítőek!