Jóózsf István#4835
Annak nem lett volna szabad megtörténnie! Merthogy azonnal kapnod kellett egy figyelmeztetést amikor el akartad tenni, hogy a rakomány elvész. És nálam most, hogy kipróbáltam, úgy is lett.
Most futottam egy kört víz szinten a 9. fázisban és azt kell mondjam, hogy aki-k a víz rendszerét készítette-ték, olyan mértékben voltak bedrogozva, hogy azt sem tudták melyik bolygón vannak!
És akkor itt kérnék elnézést, mert össze-vissza beszéltem.: Nem lehet áthúzni pótkocsiban vizet a másik pályára!
És akkor próbálom összefoglalni:
A kezdő pályán a garázshoz legközelebbi hidroglóbuszban mindig van víz! Ez tény!
A jobb alsó sarokban lévő teljesen használhatatlan. Se kivenni, se beletölteni nem lehet.
Alul középen fel lehet tölteni és az megjelenik a bal alsó sarokban lévőben IS!!! De a bal középső már tűzkáros területen NEM!
De amit itt beletöltünk, az a felette levő szintén égett területen lévő golyóban megjelenik!
Gondolom már most elvesztettétek a fonalat, pedig még a felénél sem tartunk.
Az északi átjárónál levőben szintén állandó a víz, de ami kábé alatta van jobbra, már megint csak HASZNÁLHATATLAN.
És akkor a "B" pálya:
A bal középen levő használhatatlan, a bal felsőbe lehet tölteni, (Annak ellenére, hogy az egy RONCS, holott ugyanúgy meg lett javítva, mint az összes többi! De sebaj!) és az a felső háromban megjelenik de a jobb alsóban már nem!
És itt a vége!
Még egy jó hír, hogy amit beleteszünk a tornyokba, az ott is marad. Tehát legalább onnan nem vész el!
Készítettem erről egy dejót. Délután feltöltöm.