Jóózsf István#4823
Az az egyik alapvető hiba a játékban. A következő jogos kérdés merült fel szinte azonnal a fókusz fórumán: Ha víztorony befejezése után nem terem benne víz, akkor mi a szájba szexuált hórihorgas fityfenéért kellet egyáltalán megépíteni? Én (És mi mindannyian!!!) annyira hülyék lennénk, hogy a tűz helyett a hidroglóbuszba hordjuk a vizet? Annak mégis mi a drágalátos jó búbánatos családom belüli nemi erőszakos franc értelme van?
A másik dologra: Attól, hogy hozzácsapsz egy nullát, még nem tűnt volna el... Nem törölted ki véletlenül az idézőjelet, vagy farkasszájat? <TruckData WaterCapacity="20000"> (ez a félpóté. NÁLAM!)
És sajnos a végére maradt a rossz hír.
Úgy néz ki, hogy a játékból nem lehet kiszedni az autók és a pótok fájljait. Nem véletlenül.: Azért, hogy az ilyen kis gyökerek mint én, ne ékeskedhessenek az azokon alapuló modokkal.
Azt meg, hogy én saját kútfőből nekiálljak egy tiszta papíron háromdémodellezni, azt nagyjából a lottó ötössel tenném pariba. Se a kreativitásom, se annyi időm, se ülepem nincs hozzá! Ha valaki VALAHONNAN hozzám vágná a szerkeszthető fájlokat, akkor nekiesek mint tót az anyja valagának, de így?!?!?!?
Azért még nem adtam fel teljesen...