:)) Itt is a link.
Be kell regelni, aztán leszedhető. A programba is be kell jelentkezni, mert a felhőben tárolja a munkát és max 10 aktív munkád lehet. De ezek kapcsolhatók, szóval elég sokat létre lehet hozni.
Milyen ingyenest találtál? FreeCAD, Blender? Előbbit használtam, szerintem a Fusion jobb, ha megszokja az ember. Utóbbit csak videón láttam, de normális oktatóanyagot nem találtam hozzá. Legalábbis magyarul. És 3D tervezéshez amúgy sem szokták ajánlani. Mármint a 3D nyomtatáshoz való tervezéshez.
Megcsináltam az első vizes feladatot. 3 karikát mentem. Először a frissen kapott Derry-vel, meg a Tatra 813-at vittem a vizes póttal. Kiderült, hogy ez így nagyon rossz. Jobb lett volna vennem még egy Derry-t. Aztán megnézegettem az xml-eket. De nekem nem sikerült a szerkesztés. Kikerült a vizes felépítmény a játékból... Viszont észrevettem, hogy van nagy félpót. Úgyhogy fogtam két Tayga-t (mert valami gyökér kitalálta, hogy a Derry-re csak nagy saddle megy, a félpótot meg csak kicsire lehet rakni) és azzal vittem. A maradékhoz meg megint a Derry-t használtam.
Most a vasúthoz kell egy rahedli víz. De előtte megcsinálom a 3-as víztározót, akkor nem kell olyan messze kocsikáznom. A Taygák így is zabálják a benyát. Lehet, hogy vinnem kell nekik egy tartályost is utántöltéshez.