Azért a bankok sem szoktak ám olyan rosszul váltani. Bár tény, hogy visszafele nem szokott jönni a pénz, mindig forintosítunk.
Mi rokonokkal szoktunk szállíttatni. Van a környéken tesó, unokatesó is. A szülők meg otthon. Valaki mindig megy, jön.
@Oldgamer: Érdekes amit írsz, mert az emag (edigital) egy elég nagy cég sok üzlettel, hivatalos eladók. A garanciának ott is érvényesnek kell lennie. Én rengeteget rendelek neten. Az ebay-es eladókkal néha van némi gond. Ilyenkor kapnak egy negatív értékelést. És mindjárt normálisak lesznek. Legalábbis azon kevesek közül a legtöbb, akik megpróbálnak sinkofálni.
Rendes boltokkal eddig sosem volt gondom.
A monitor nem annyira ritka, tegnap csak 3-at adtak el. Korábban kifogyott a raktárból is. Szóval eléggé kelendő, ráadásul nem is játékra tervezték. Az eladó üzlet 100 nap visszaküldési garanciát ad rá. Ami azért nagy szám, mert 14 nap a törvényes, sokan 30 napra hosszabbítják, de többre nem jellemző. És ami fontos, hogy nem én fizetem a visszaküldést. Egy ekkora monitornál az legalább 40€ lenne.
Az említett bank valami kicsi vacak lehet vagy hitelintézet. Sosem hallottam róluk.
Akiknek gondja van az email címükkel: Először is nem kellene topic-okat szemetelni ilyennel csak azért, mert a moderátor nem adott azonnal választ. Aztán meg regisztráltok újra, ezt az acc-ot meg elfelejtitek. Ennyire egyszerű.
De ideje visszatérni a játékra, mert mindjárt jön eta ;)