Oldgamer#4775
Józsi!
35-éve a legjobb barátom az illető, ő piszkál, hogy miért nem vásárolok kintről többet, kifizeti előre, majd rendezem felé. Szívesen segít! Sok minden hozott már nekem így kintről.
Rendeltem már online házhoz termékeket, volt amelyikkel voltak gondok. Számla nuki, garancia nuku, levelekre nem válaszolnak. Jah, románoktól érkezett a cucc ( tablet ) pedig emag-tól rendeltem. Jobban bízom már a bolti vásárlásban, netről innentől kezdve nem rendelek. Annyit hozzáfűznék, hogy nem műszaki terméket merek rendelni online.
Továbbá nekem nagyon jól vált egy illető, de ezt most nem részletezném. :)
Viszont általánosságban igazad van amit írtál, vettem a lapot. Kivétel vagyok ez ügyben hidd el. :)
Nem a 13.000 ft a lényeg, hanem irtó mérges voltam a kialakult helyzetre, miszerint pont akkor hanyatlik a ft, mikor kellene az euro. Dacból hezitáltam, de beláttam, nem késlekedem a vétellel. Mert lehet ennél sokkal rosszabb is a helyzet... egy-két banki csőd=láncreakció Lásd, már egy német bank is csődbe került. Azt hiszem Credit suisse. (?)
Jocó!
Na akkor te sem a tömegcuccokat vásárolod, komoly összegű termékekben gondolkodsz! Pc esetében tudom, az isten pénzét is el lehet költeni. De megfontolt vagy ahogy olvasom tőled, ha jól megy a szekér ha nem..