mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4774
    És azzal, hogy átírtad INSTALLED-re KAPCSOLHATÓVÁ vált?
    Megmondom miért.:
    A Royal BM-ben egyáltalán nincs difizár. De az a sor ugyanúgy benne van (DiffLockType="Installed")
    Majd kipróbálom Ólvézzel, de nem akarom, hogy ólvéz legyen! Azt nem tudom, mitől lesz benne egyáltalán!?!?

Amíg el nem küldtem a hozzászólást támadt némi pozitív gondolatom:
    BOTSÁSKA! :-)

A műtét bonyolultabb volt, mint az ólvézes verzió. De semmi komoly.
    A White tuning mappájából átmásoltam a difire vonatkozó két fájlt a Royál tuning mappájába és a royal fő xml-jébe belemásoltam a White xml-jéből az ide vonatkozó passzust. (Két vagy három sor)
    MÉG CSAK ÁT SEM NEVEZTEM A FÁJLOKAT vagy a hivatkozásokat white-ról royal-ra!!!

Megint csaltam? DEHOGY! Szépen ügyesen elfáradtam az éjjel-nappali differenciálzár boltba, kértem a Royal-oz való difizárat, majd elvittem mindkettőt a szakműhelybe és beszereltettem.
    Hogy ilyen ficsőr nincs a játékban? A tiétekben nincs! Mert még nem fedeztétek fel a térképen!

Jocó!
    Azért azt se feledjük, hogy amikor a bankok váltják egy-egy külföldi vásárlásnál, vagy pénzfelvételnél a valutát, akkor nem igazán szoktak szemérmesek lenni.
    Én is látom az ajrós vásárlásoknál, hogy nem a közép árfolyam a jellemző.
    Persze lehet presztízs kérdést csinálni belőle, de 13 pengőért nem nagyon érdemes.

A másik: (Ez már nem neked szól! Azért nem címzem meg, mert mindenkire vonatkozik, aki került, vagy kerülhet hasonló helyzetbe.)
    Megveteted az akárkiddel külföldön a motyót. OK. És akkor? Annak el kell jutnia hozzád. Onnantól már csak kellemetlenség kellemetlenség után. Vagy neked, vagy minden érintett félnek.
    Persze-persze.: "Az neki nem kellemetlenség!" DE AZ!!! Hidd el!
    És akkor el is érkeztünk a lényeghez.: Miért is nem veszem meg itthon egy onlájn boltban és szállíttatom VALÓSZÍNŰLEG INGYEN oda ahova akarom???????? Mennyit ér meg egy-egy embernek a SZÍVESSÉG, hogy megveszi és eljuttatja hozzád?!?!?
    Mondom mindezt úgy, hogy Németországból szoktam rendelni kerékpáralkatrészt, mert onnan ha összerakatok egy pakkot, még mindig olcsóbb, mintha itt egy nem katolikus szatócstól venném meg! És mivel nekem nincs bankszámlám egy harmadik személyt is be kell vonnom. (És már az is kellemetlenség, ha szigorúan veszem!)
    De azt a boltból az otthonomba rendelem, vagy ha igazán jó fej akarok lenni és nem akarom szívatni a futárt, akkor a munkahelyemre.
    Nincs szívesség!
    Nincs sértődés!
    Nincs tartozás!
    Nincs rossz szájíz!
    ETC.