mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Értem én, hogy sokat akarsz spórolni, ki nem.
    Én is most egy monitort nézegetek. Mikor elkezdtem nézegetni, akkor 1589€ volt. Ma 1305€. És nem veszem meg (falba verem a fejem mosoly), mert azt mondtam, hogy meg kell várnom a hónap végét. A múlt hónapban 1700-ért vettem 3D nyomtatót és majd csak a hónap végén lesz teljesen rendezve. Ettől függetlenül éppen lenne rá, mert van elég megtakarított pénzem, de valahol meg kell húzni a határokat. A 4K-s 1250€-s monitoromat már megkapnám 950€-ért. Eladni csak nagy veszteséggel lehet. Úgyhogy bízom benne, hogy most nem döntök rosszul és áprilisra 1300 alá megy a kiszemelt. Vagy jön jobb.
    Viszont te gondolhatsz arra, hogy akik otthon veszik a PS5-öt, azok 420 forintos árfolyammal veszik. Ahhoz képest a mostani árfolyam valahol 400 körül van. És 550 alá nem valószínű, hogy menni fog. Ha jól emlékszem, akkor eleve emelt a Sony az alap 500€-os áron.
    Emellett jó sok évig tudod majd használni, nem úgy, mint a PC-ket. És eddig az a hír járja, hogy nem lesz Pro verzió sem belőle. Ráncfelvarrást már most is csináltak. Ha minden igaz, te már a kisebb hűtőt (könnyebb gép) és a kisebb csíkszélességű procit kapod. Vagyis ugyanaz a teljesítmény, mint nekem, de kevesebb hő és kisebb fogyasztás mellett.

A játék esetén nem tudom mi a helyzet. Mivel úgyis nemsokára megkapod, majd megírhatod.
    Szerintem a mod-ok oldalán jelezve kellene lennie, hogy milyen platformokon mennek. De még sosem néztem őket. Nem hiszem, hogy PS4 és PS5 között különbséget tennének.
    Én a Subnautica PS4 és PS5 verziója között nagy különbséget nem láttam. De a PS5 verziót csak annyira indítottam el, hogy megnézzem. Amúgy kijátszottam a PS4 verziót. Az is eszméletlen szép volt PS5-ön és OLED TV-n.