Oldgamer#4753
Jocó!
Nos, tegnap este sem volt látható a map, kíváncsi leszek visszakerül e konzolokra ez a terület. Akkor kaptam volna agymenést, ha sok napi munkám veszett volna oda. Sokszor kisebb gyomorgörcsökkel ülök le játszani ezen anomáliák miatt, szinte rettegek, hogy mikor nulláz le a game. Az utolsó mentésem elvileg megvan, kérdés visszateszik e konzolokra a Paradicsom völgyet. Az mindenképpen furcsa még, hogy sem törölni, sem letölteni nem lehet modokat a listából. Elképzelhető, hogy szerver (?) hiba van.
Egyébként én sziklás részekhez még nem akadtam be, de fák gyakrabban okoznak benövéseket a kocsijaimba, ilyenkor teljes " kapufa " van.
Ja, PS 5-konzol vétel egyelőre storno a részemről, természetesen pont a napokban gyengült a pénzünk 25 ft-ot!!! Ez az én szerencsém.... :( Plusz 20,000 ft, inkább várok kicsit míg megnyugszik a piac, nem sürgős a vétel.
Józsi!
Igen, eszembe jutottál mikor említetted múltkor, miszerint a készítő a saját elgondolása alapján kell végigcsinálni a feladatokat. Lehet újrakezdem majd, ellenben megszívom rendesen. Egyébként az istennek nem talàltam meg a trailer store placcot, igaz van egy sorompóval elzárt kisebb terület, szerintem ott fog majd aktiválódni. Persze ehhoz oda kell vinni 3 db alkatrészt...nem rémlik hirtelen mit is. Amúgy irtó tagolt ez a régió, a Village valahogy dinamikusabb közlekedéssel bírt, az jobban bejött nekem. Persze lehet később szimpatikusabb lesz.