mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4747
    Aki tud, az tud! Ilyen amikor egy MŰVÉSZ alkot! :-DDD
    Az lehet, hogy vak vagyok, de a futóművekkel csodát (IS!!!) tudok tenni!
    Arra a kifejezett konstrukcióra lőttem be a futóművet. Rakományostól mindenestől. Nyilván egy másik összeállításban nem viselkedne ilyen szépen.
    Amúgy, minél több tengely van egy autó alatt, annál finomabbra lehet hangolni. A sima kéttengelyesekkel én sem tudok mit kezdeni.
    Ha megnézel a valóságban egy háromtengelyes teherautót a hátul levő dupla tengely sokkal simábban veszi az akadályokat, mintha csak egy lenne. Amikor katona voltam, kurvára nem volt mindegy, hogy melyik teherautóra zsuppoltak fel minket!!!
    Vagy nézz meg egy félpótkocsit a három tengelyével. Szinte észrevétlenül lépdel fel akár egy járdaszegélyre is velük! Ez színtiszta fizika. Ha csak egy rugó tartja a fél autót, akkor annak kell elég erősnek lennie, hogy elbírja a súlyt. De nagyobbat is dob a kasztnin, ha rámegy valamire. Ha kettő van, akkor a kettőnek kell olyan erősnek lennie. Vagyis egynek elég csak feleannyira és fele akkora lesz lökés! És így tovább.

Szóval lehetek én csaló, ha gondoljátok, de csak abból tudok dolgozni, amit a játék biztosít. (NA jó! Bevallom. Letöltöttem egy légpárna modot! Ezt akartad "hallani"?)

A tuskókkal kapcsolatban igazad van, mert én is csak lestem, hogy hogyan tudok átmenni egyiken - másikon. Szerintem nincs hitbox-a a futóműnek. (Nem úgy mint a Derry Speciálnak!!! Aminek úgy alkották meg, hogy fennakadt egy fűszálon.)

Endy!
    Nálam még mindig vicces kedvében van a hatodik fázis pályája!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.03.15. 15:38:42