Az biztos!
A grafika kegyetlen jó, ha PS5-ös verzióval játszol.
De nem csak a grafika, hanem a teljesítmény is. Főleg PS4-es címeknél.
Bár PS5-nél is van azért néha-néha kis röccenés, de az lehet a játék hibája. Most a Subnautica második részét nyűvöm és ott néha beszaggat a bázisomhoz közeledve. Viszont a grafika eszméletlen. És bár nem nagy a terület, mégis openworld.
De ez most csak egy játék. Elég sokat végigjátszottam, hogy ne legyen panaszom. Jó a gép.
A 8 órás játékokkal nem tudom mi a bajod. Utoljára a Stray-t játszottam végig. Asszem nem volt 8 óra. A trófeák miatt nőtt a játékidő. És volt egy olyan is, hogy 2 órán belül végig kellett mennem az egészen. Meglett 1:39 alatt. És a platina is. Szerintem így sem volt benne 14 órám.
Magyar felirattal nagyon jó volt. Ráadásul macskás vagyok, szóval ez egy nagyon király játék volt számomra.
Jah, ha van előfizud, akkor több játékot is kapsz ingyen, havonta. Emellett szerintem az alap 20 játék is jár. Ha magasabb kategóriás az előfizud, akkor egyéb ingyen játékok is járnak, mint ahogy a Stray-ért sem fizettem.
Amúgy még mindig azt vallom, hogy 1€/óra. Bár a PS5 játékok ára sokszor nem biztos, hogy ezt tükrözi. De amiért fizettem eddig, az azért hozta ezt az árat.
Bíztam benne, hogy SR-re lesz valami, és esetleg kipróbálhatom, de semmi.
Kölcsönadásról nem tudok. De olyanról igen, hogy két elsődleges géped is lehet. PS4 és PS5. Így egy előfizetést két gépen használhatsz, mert mind a kettő elsődleges. A kollégám így csinálja a rokonával, aki megkapta a PS4-ét, miután megvette a PS5-öt.