mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4697
    Jáááájjj! Az elég kényes dolog. Így fejből nekem sem megy. Olyat már csináltam, hogy egy modban megnéztem, hogyan-hova van beírva és átmásoltam a gyáriba, De ez nem ilyen egyszerű, mert van ugyan az a verzió, amikor elég csak valamit beleírni, de sokszor van az, hogy valahol, vagy valahova hivatkozni kell rá. És ez még nekem nem megy. Ha látom konkrétan a példát, akkor értem, (Vagy nem :-D) de ez elég ingoványos terület.
    Eleve nincs átjárás a modok és a vanilla cuccok között. Te4hát, ha egy modra fel akarsz tenni valamit, akkor azt a felszerelést (ADDON-t) bele kell írni a mod-ba is. Mármint a mentésben a mod mappájába és fájljaiba. És ez igaz fordítva is. Tehát nem lehet ki-be hivatkozni.
    Amúgy meg, a kihelyezett pótkocsikra ugyanazok érvényesek, ami minden pótkocsira. Az is mindegy, hogy az egy mod pályán van, vagy sem. Az én játékomban a kihelyezett pótok is "offródok" amennyiben azt a pótkocsit én módosítottam, mert pár amire nem pazaroltam energiát.
    Érdekelnek még a fájljaim?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez az összes fájl, amit a játékban módosítottam! A két vizes pótkocsi a [media]\_dlc\dlc_9\classes\trucks\trailers mappában van!
    A modok módosításai nincsenek köztük. Az teljesen más rendszerben van és nem tudnám kulturáltan átadni. :-)

Jocó!
    Azt ugye nem mondod komolyan, hogy nem tudtad, hogy a pótkocsiboltban vásárolhatsz talajművelő vontatmányokat is!?!?!? :-D
    És igen. Ezt kábé a 8. fázis PTS-ének első napján megírtuk a fórumon, hogy HADD RÖGZÍTHESSÜK a kapát-kaszát a pótkocsikon. LE SEM SZARTÁK!!!

Ez meg a zárószám a Paradicsom Völgyben: Tököd-Babod