mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4675
    Effektje lehet. Mint ahogy a vezetőfülkék és minden látható elemnek, (pótkocsiknak is!) van sérülés effektje.
    Viszont, csak a jármű, azon belül is az ismert elemek sérülnek: Motor, váltó, futómű, tank, kerekek. A pótkocsiknak nincs olyan bejegyzésük, hogy károsodjanak.

Nem gondolom, hogy ez az én fájljaim sara lenne. De azt akartam is írni, hogy valahol itt lehet a kutya elesve. Hogy pontosan mi-mit okoz és mi az ok mi az okozat azt a franc se tudja. Elsőre is így viselkedett ez a szántó. Így nem sok értelme lenne törölni.
    Ezek a mudmaps fájlok büntetlenül törölhetők. A játék hozza létre... Itt ezen a pályán már nem fogom többet használni a szántóföldet, így leszarom az egészet. Ha gondom lesz vele a jövőben, akkor majd talán... De engem nem hoz lázba ez a szántás-vetés, így nem hiszem, hogy valaha is foglalkozni fogok a témával.

KOLOV-val kapcsolatban pár dolog.
    Ami más autóknál tömegérték 4-5-6000 szokott lenni, az ennél 28800 volt. Nem csoda, hogy nem tudtam megemelni a daruval! :-D Ez az első jármű, aminek nem növeltem, hanem csökkentettem a tömegét.
    A motorbesorolása: Orosz Speciális. Azt gondolná az ember, hogy ez valami bivalyerős csoda. Egy frászt! Azoknál van erősebb sima motor is. Ráadásul, mivel ez egy fellelt, pálya által biztosított gép volt, a leggyengébb motor volt benne! Nem is csodálom, hogy nem akart felmenni az emelkedőn.