-
Jóózsf István #4671 Kicsit kezdek összegabalyodni.
A horgászon nem tudunk átmenni, mert az jobbára messze bent van a vízben, de ha ez nem lenne elég, akkor én úgy tudom, hogy mint a farkasok és a medvék "ELLODOL!!!" Tehát: Megközelíthetetlen.
Úgy érted, hogy sebződik a talajművelő eszköz és emiatt nem 100%-os a hatásfoka? Az elég nagy vicc lenne tekintve, hogy ez a játék sokkal komolyabb szinten sem hajlandó ilyen trükkökre.
Ilyen még talán a Tanya Utánzó (FS22) játékban sincs, pedig ott van hanyatlás beleépítve a játékba, de nincs hatással magára a műveletre. Endy bólogass!!!
Oldgamer!
Nem. Nem kormánnyal játszom. Endy játszik azzal. Én Xbox vezérlővel játszom.
És a triál pálya... Ezt csak akkor olvasd el, ha végképp feladtad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Biztos hogy akarod?
.
.
.
.
Még meggondolhatod.
.
.
.
.
.
Na jó!
.
Az úgy van, hogy a Lo4f-al elindulsz és elmész az első olyan pontig, ahol már necces, hogy tovább tudsz menni a mély víz, vagy borulás miatt. Ott leállítod a motort és mivel annak a bicajnak független csörlője van, VÉGIGMÉSZ CSAK CSÖRLŐVEL AZ EGÉSZ PÁLYÁN!!!!! Ahol nagyon nem érsz el semmit, ott esetleg beindítod a motort.
De, nehogy azt hidd, hogy én elsőre ilyen okos voltam! Egy frászt. Szívattam magam mindkét autóval. Rommá romboltam a motorokat és igen.: Nekem is elfogyott a nafta. De nem úgy oldottam meg, ahogy neked javasoltam, hanem (Megoldás "B") A tajgával körbementem a térképen kelet (Vagy észak? Nem emlékszem a pálya tájolására.) felé. Úgy látszik, hogy nem tud átmenni a fák között, de igen.
Néha furmányosnak kell lenni. Ez így volt, Sevrolé 1500-al is, amikor egy lehetetlen terepen kellett öt pontot érinteni. IDŐRE!!! Ott az volt huncutság, hogy balra kellett kezdeni és bele kellett hajtani a szakadékba. Majd, ha esetleg felborult, talpra állítani és innentől már viszonylag könnyem meg lehetett oldani.
IGEN ÁM, de ezt a fejlesztők lefülelték és valamelyik (8. fázis) frissítésnél beletettek egy sérülési rátát, ami elég alacsony volt. Onnantól kezdve a szakadékos módszer nem volt járható út! :-D