mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4662
    Azon is csodálkozom, hogy kijött alóla.
    Ha nem mozgatható tárgyak lettek volna, akkor ott a büdös életbe nem kanyarodok be. Az első gondolatom az volt, hogy békén hagyom őket. Aztán rájöttem, hogy nem majomkodok...

Amúgy 48 feladat van ezen a pályán. A pálya mérete 1600 X 1600 méter. A falu gondolom kétszer négy négyzetkilométeres volt. Szóval ez kisebb, de eddig engem nem zavart. Sőt! Ezzel is csak a felesleges gyötrődésektől kímél meg.

Más.:
    Ezen a pályán van, de ezzel a problémával találkoztam a rilízben is. Szántok vetek becsülettel de a játék nem számolja el rendesen a munkám. Kihagyásokkal dolgozik. Van ahol látszik is, hogy műveletlen a terület és van amikor olybá tűnik (mint itt) hogy rendben van, de ő azt mondja, hogy kurvára nem teljesítettem... A dejóban az látszik, hogy már az egész mezőt bevetettem, de mégsem adja meg. Ilyenkor szoktam azt amit a dejóban is keresztbe-kasul csalinkázok rajta és szép lassan összegyűlik a 100%.
    Ez a 100% is fura, mert a PTS-ben még sokszor elég volt a 75% is. (Ez nyilván beállítás kérdése!) De ha nem is 75 egy 90-ben kiegyezhetnénk és akkor nem kellene rágnunk a kefét!
    Nálatok is előfordult már? Vagy csak engem utál a játék?
    Itt ez a művelet nagyjából működik. De ebben is vannak hiányosságok. És elég hektikus, hogy mikor melyik művelettel szívat.