Oldgamer#4655
Józsi!
Kicsit félreértettél, lehet szűkszavúan fogalmaztam. Az adott mapot néztem, és bizony egy hatalmas erdei placcot láttam alig utakkal, emiatt poénkodtam, hogy itt feladatokat térkép felhozatala, vagy alig használatával ( alig van irány-támpont ) bizony nagyon neheten lehet teljesíteni. Szóval abszolút nem piszkálódásként írtam azt amit!!
Köszi a " Falus " újabb terület megemlítését, ahogy konzolokra letölthető lesz már neki is veselkedek, már most várom! :) Ami tetszik első blikkre, hogy az általam a végletekig gyűlölt párásságot csak alig látni a videóban, szép hangulatos a táj. A feladatok majd aztán eldöntik szimpatikus lesz e. Lehet tudni összesen mennyi feladat lesz benne? Task-al együtt...
Tegnap letöltöttem ( eddig nem lehetett ) az Abandoned Collective Farm-pàlyát, kicsit ez is a Village-re hajaz. Ezt ismered? 53-feladat vár rám. :) Az elején vagyok, tetszik a terület, kíváncsi leszek beszippant e.
Véleményed erről esetleg?
Jocó!
Igen, illetve az úgynevezett Trial pályák némelyike is térkép használata nélkül teljesíthető csak, úgy emlèkszem kettő ilyen van, az egyik egy havas. Azóta sem tudtam megcsinálni, szítb..sz az ideg. Meg ugye menteni sem lehet a játékmenetet, tehát egyben kell megcsinálni, ez egy nagy nehezítése ezen Trial feladatoknak.