-
eta32 #4626 'Zhiravsk-al játszottam. Nem rémlik, hogy hibás lett volna, de nyilván nem foglalhatok állást úgy, hogy nem egy platformon játszunk. Az a darus hiba lehet, hogy általános. Folyamatosan játékról játékra fennál? Próbáltál járművet váltani? Hátha meggondolja magát. Illetve az a feneség ezzel az egész játékkal, hogy hiába tudod, hogy ott van, hiába van a daru hatósugarán belül, elég közel kell kerülnöd a járművel, mintegy AKTIVÁLNI a felveendő ojjektumot!"
Ezzel a darus hibával Amurban is találkoztam nem egyszer....
Így szerintem általános,akkor szokott előjönni a megfigyelésem szerint ,ha közbe a feladatok között kotorászik az ember meg közbe járművet is vált ,vagy igazából mind egy is ,mert ez Bug...
Eddig nekem csak úgy sikerült ezt megszüntetnem ha előjött ez a darus Bug hogy kiléptem a játékból és vissza.
"Apropó rönk hiba!
Endy! Azon a pályán van egy olyan hely, ahol konkrétan nem lehetett felvenni "mind a három szál rönköt" hogy becsomagoljuk rakománnyá!
Azóta sem derült ki, hogy ez ficsőr, vagy hiba! Nem vicc! Engem nemrégiben is kerestek meg a video miatt amit feljücsüböltem, hogy akkor most mi van?
És akkor úgy is volt, hogy két helyről kellett felvenni az egyiken kettő a másikon egy szálat...
Ami elég vicces, mert egy szál rönköt csak oldalfalas platón lehet békésen szállítani. (Nekem sokszor onnan is elvész! :-)
Majd mondd már, ha találkozol ilyesmivel, vagy nagyjából bejártad és megvizsgáltad annak a régiónak az egyes pályáját. Természetesen rönk szempontból!"
Nos ide(gondolom a 3. évad 9 fázisára gondolsz Canadára) majd csak akkor megyek ha végeztem a mostani Maine régióval ,addigra csak kigyomlálják a hibákat benn...
Itt meg sok a feladat így nem mostanában lesz a régió váltás ,meg ugye nem mindig tolom a játékkal ahogy időm engedi meg kedvem van hozzá...
A rönk szállításnak az a titka hogy minél többet raksz egy kocsira NEM becsomagolva értelem szerűen és nem platósra hanem mondjuk az armatsura annál kevesebb esik le mivel megtámasztják egymást.
Nyilván a long rönköket nem ,de annál is áll ez a verzió ,no meg többet felrakni kell rá és ha pár útközbe el is veszik még a végcélnál marad elég.
Nekem eddig bevált többször is Amúrban is így logisztikáztam az összes rönkös feladatot le maximális sikerrel és elégedettséggel ,hogy nem kellett 3-4-5-6x ugyan oda szállítani ...ugyan azon az útvonalon...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.02.28. 08:31:32