mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #4543
    Könnyű volt elfelejteni azt amiről nem is tudtam hogy létezik,....mivel semmilyen modot nem használok és így fogalmam sincs mik és milyenek vannak....DDD.
    "Elküzdök" én a gyári gépparkkal Hard modban , belső nézetben és beállításokkal ,ha Amúrt megcsináltam nagyobb gond nélkül akkor,a többi már nem okozhat akkora gondot,szerintem....
    Főleg hogy az orosz gépparkot viszem mindenhova...mert csak és kész.....DDD.
    Jó, még használom a Nagy Cat-et is erre arra...ha nagyon olyanom van,Urska Riverben is jó hasznát vettem a kidőlt fás átjárónál ,mivel azt az utat ott fenn, sokszor meg kellett tennem különböző gépekkel és jól jött a segítsége a Cat-nek, mivel akkor még nem volt meg az Zikz.
    Ami az Zikz-et illeti meglepődtem milyen gyors az idő futamok egy részét is azzal teljesítettem,az meg hogy tényleg nincs előtte akadály,nagyon jó....
    Jó persze ott van még a kakukk tojás az Aramatsu Forester,de az egy nagy kedvenc és nagyon hasznos praktikus,sok plusz értelmetlen fahordástól mentett már meg és tényleg jól boldogul terepen is pedig Amurban vannak kihívások rendesen....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.02.15. 04:46:09