6011
-
eta32 #3810 Én nem panaszkodom,vannak régiók amik kevésbé optimalizáltak és ott nekem is kevesebb az fps ,igazából az utóbbi fél évben nem is nézem mennyi ,azt észre veszem hogy picit lassúbb itt ott de nem vészes ,nagyrészt jól fut, minden ultrán.... -
eta32 #3809 Nekem az elejétől ilyen,eddig sem volt ott.....
-
Phara #3808 Én is bele tudnám élni magam ha nem akadozna a játék. Mikor felraktam kb fél éve high és ultra közt ment kb. Most meg mediumon ha körbeforgatom a kamerát van h beesik 40fps-re... -
Jóózsf István #3807
Közben elmagyaráztattam és egyben hülyét is csináltam magamból:
it was released 4 months ago, “hud off” mode - Az immerzió, amikor minden segédletet eltüntetsz a monitorról!!!! Yeeeeaaah! -
PagoX #3806 Az immerziv hard mód azt jelenti, hogy ülsz az üres monitor előtt, és elképzeled, hogy snowrunnerezel. :) -
eta32 #3805 Nem vagy vele egyedül..... -
Jóózsf István #3804 Amikor ezt írtam: "Kicsit butusnak érzem magam. Segítsetek már!" úgy értettem, hogy valaki mondja meg nekem is, mert lövésem sincs! -
eta32 #3803 Akkor mi a megoldás....???? -
eta32 #3802 Most hogy átcuccolok Cosmoba mindjárt az első küldi ,medium log de 3x ,,,már megint ugyan onnan forduljak 3x a világ végéről....
Oké de akkor okosba tolom...
Meglepődve tapasztaltam a Forester milyen jól siklik a havon olyan helyeken elment hogy csak néztem ...pedig ezen a részen Urskaban sok kocsi elvérzett már fenn a senki földjén....
Így aztán saját lábán szállítottam le a rakományt,persze egyszerre meg pár plussz rönk hogy még véletlen sem kelljen még egyszer fordulni.
Az meg már csak az én bónuszom volt hogy mind ezt, belső fülke nézetből pakoltam fel és le imádom elpakolásznám bármeddig....
Foresterrel Urskaban a senki földjén ,már rakománnyal a (kék hó) birodalmában...
Foresterrel a cél küldi teljesítve ,no meg pár plussz rönk ha kellene még valahova... -
Jóózsf István #3801 Az én kérdésem is az!
Az immerzió ebben az esetben, illetve általában a játékokban a beleélés.
Számtalan gondolat jutott eszembe ezzel kapcsolatban, de egyik sem összeegyeztethető ezzel a játékkal. -
Phara #3800 Az miaz h immersive mode? -
Jóózsf István #3799 Hol olvastad?
...Már megvan! Érdekes, hogy fél órája zártam be a fórumukat de nekem nem dobta a témát, pedig 12:12-re van datálva!
Immersive mód???? Ami ráadásul ki is van pipálva, tehát már megkaptuk?!?!? Kicsit butusnak érzem magam. Segítsetek már!
Új Játék??????????????????? -
Phara #3798 "Jelenleg úgy becsüljük, hogy a PTS frissítés a jövő héten lesz elérhető." -
eta32 #3797
Úgy vagyok ezekkel nem igazán érdekel hogy mennyire gyorsan teljesítem ,csak meglegyen időre az arany és kész.
Persze nem eggyel többször is meg kellett küzdenem ,mire meg lett a Gold ,de ez már csak ilyen...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.03.30. 17:00:12 -
PagoX #3796 Azzal azt hittem, meg fogok szenvedni, de volt pici Tátrám. 2:14 elsőre. :) -
eta32 #3795 Ja Ja közbe megtaláltam a baktert....
Bakter a helyén....
Azért ez a jégen táncolós idő futam Urskaban nem semmi volt....
Még jó hogy emiatt nem kellett vennem kocsit .
csúszunk a jégen ha be nem szakad alattunk
Amit a szakadékból kiszedtem küldiben azzal teljesítettem...ha másra nem erre jó volt...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.03.30. 16:36:48 -
PagoX #3794 Ők tudósnak hiszik, de mit keresne egy garázsban egy kis épületben egy tudós?
https://www.youtube.com/watch?v=fKMKNkDhSwk
-
Phara #3793 Igazán jó lenne ha legalább a jármű szállító trélereknél 2 csörlőt is lehessen egyszerre használni.Terepen mikor egy nagy gépet szeretnék feltenni rá akkor kb lehetetlen normálisan. -
eta32 #3792 Biztos velem van a baj de eddig nem láttam semmilyen ufot...nem hogy portást.... -
PagoX #3791 Csak arra gondoltam, ha már állandóan ott lebeg az a két ufo a levegőben, a harmadik meg összeütközve lezuhant a szputnyikkal, csak be kellene üzemelni azt a nyomorult légvédelmet. :)
Urska garázsban láttad a portást? -
eta32 #3790 Nos igen szívatásból itt aztán kijutott rendesen.
Végeztem is.....idő futamok is megvannak ,ide már nem kell jönnöm....
Most vonom ki a haderőket innen...
Megyek vissza Urska Riverbe ,igaz ott már sok dolgom nincs ,megyek tovább a cserno...ba és cosmo..ba....
Azért itt sztorit elképzelni....
Nyilván úgy lenne az igazi,de én a szövegeket el sem szoktam olvasni,no meg angolul sem tudok annyira hogy érdekeljen...... -
PagoX #3789 Igen, Amur, elírtam. A Northern Aegis bizonyítja, hogy igazából csak a szivatás a lényege az egész régiónak. Pedig egy egész jó sztori kerekedhetett volna ki az egészből: az UFO fenyegettség miatt meg kell erősíteni az északi légvédelmet. Azt gondoltam, a küldetések végére újraindul a bázis. De semmi.
Viszont attól tartok, terveznek még egy pályát ide, ugyanis Chernokamenskben van egy fákkal elzárt, megközelíthetetlen alagút. -
eta32 #3788 Ez igaz ,de el sem tűnt és maradt szürkén és az enyém se lett hülyén oldották meg na.... -
eta32 #3787 Köszi az infót...gondoltam hogy valami ilyen anomália bug lesz a dologba...
Amur ,gondolom elírtad...de egyről beszélünk.
Ez a Northern Aegis ritka egy mocsok hely de már végzek vele.
Még egy nagy trailert kell átvontatnom Urska Riverbe és egy "rezegtetős" küldi van itt, azt megyek cosmodromra és chernokamenskbe....
Urka Riverbe már sok dolgom nincs még pár küldi de azok ráérnek a vége felé...vagy ahogy kijön.. -
Jóózsf István #3786 Nincs oda írva a díjazásba, hogy a tied lehet! -
PagoX #3785 Sajnos, soha nem lesz a tiéd. Ez a Kola régió másik szívatása, hogy az küldetésként odaszállított autók nem tűnnek el, csak ott maradnak zavaró tényezőnek a terepen. A Cosmodrome Knee Deep küldetés teljesítése után a kis ZIKZ sem tűnik el. -
eta32 #3784 Üdv Mindenkinek.
Erre valami ötlet hogy miért is nem lett az enyém ,vagy még mit kell tennem hogy az legyen ,még mindig szürke és nem tudok átülni bele.
Vidit néztem róla de ott csak addig mutatta hogy teljesítette az illető mint én is oda vontattam..... de hogy hogyan is vette birtokba a kocsit és miként tudott átülni bele olyat nem láttam olvastam....
Left Behind Küldetés Don 71 ???? -
PagoX #3783 Köszi! Régebben február 22-i dátumok keringtek róla a neten. Aztán jött a krokodil pakk. Lehet, hogy arra értették. -
Jóózsf István #3782 Késik.
Illetve annyira nem, de furcsa, hogy semmi hír róla. Elméletileg május végéig "kell" megjelennie, ha tartják az ütemtervet. Előtte minimum másfél hónappal kint KELL lennie a bétának, tehát április közepéig húzhatják. -
PagoX #3781 Valami hír a hetedik fázisról? -
Jóózsf István #3780 Amire te gondolsz az CSAK a LÁTVÁNY. Ha elállítod a rádiusz offszetet, akkor olyan, mintha puhább lenne a gumi. Jobban deformálódik.
Maga tapadás itt van, ahogy te is írtad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
12.3. <WheelFriction>
Friction of the wheel.
BodyFriction="3"
* Friction with soil, with bare terrain without dirt, and with other collision objects.
Default value: 1, Value range: [0.1;10].
BodyFrictionAsphalt="1.5"
Friction with the road. Default value: BodyFriction, Value range: [0.1;10].
SubstanceFriction="1.2"
* Friction with dirt. Default value: 1. Value range: [0;10].
IsIgnoreIce="true"
Whether or not the ice surfaces should be ignored. For example, this parameter is used for tires with chains.
Bevallom hősiesen, hogy olvasgatom vagy egy órája az általad linkelt oldalt és már az elején elvéreztem. Illetve inkább az elején. Ugyanis fingom nincs hol vannak azok a Mesh-ek, fbx-ek és a többi.
Az initial.pak-ban lévő dolgokat álmomból felébresztve is tudom, de ezek kifogtak rajtam.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.03.23. 07:04:10 -
Phara #3779 ami alapján például leengedtem a gumikat ami látszik is a játékban. RadiusOffset="0.02" Értéktartomány: 0-0.25
0.25-ön a legpuhább
Utoljára szerkesztette: Phara, 2022.03.22. 09:07:12 -
Phara #3778 Nem, ez csak a 'talajfogás' ezeken a felületeken. Van a kerék fájlban vmi soft rész is. -
Jóózsf István #3777 Ezt nem kísérleteztem ki, azt hiszem azokat is felhúztam. Biztos ami biztos alapon.
Ezekre gondolsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<HeavyMudtires
BodyFriction="5.7"
BodyFrictionAsphalt="5.5"
SubstanceFriction="5.0"
UiName="UI_TIRE_TYPE_MUDTIRES_NAME"
/>
<Chains
BodyFriction="5.0"
BodyFrictionAsphalt="6.5"
IsIgnoreIce="true"
SubstanceFriction="5.0"
UiName="UI_TIRE_TYPE_CHAINS_NAME"
/>
<Allterrain
BodyFriction="6.0"
BodyFrictionAsphalt="6.5"
SubstanceFriction="5.0"
UiName="UI_TIRE_TYPE_ALLTERRAIN_NAME"
SZERINTEM beleszámít. -
Phara #3776 A kerék puhaság értéke valóban beleszámít a sárban való haladásba a sár érték állítása mellett ,vagy inkább csak esztétikai dolog? -
Phara #3775 Nem úgy gondoltam. Hanem ha van 6-os félpót magas nyereghez. Annak a vonótüske pozícióját átírni. -
Jóózsf István #3774 Ezzel az ufóval még tartoztam!
Phara!
Azt akarod mondani, hogy a sima kis nyerges pótot írjam át magas nyeregre? Akkor többe kerülne a hús, mint a leves. Amit nyerek a magas nyereggel, azt bukom azzal csak magas nyerges vontatóval használhatom és annyit nem hoz a magas nyereg, hogy magát az átírási macerát végigcsináljam.
Ha nem így gondoltad, akkor nem értem. -
Phara #3773 De ha át tudod írni nincs magas nyerges 6-os félpót kipróbálnod? -
Phara #3772 De magas nyereggel ki lehetne küszöbölni. -
Jóózsf István #3771 Azt ne akard, mert elvész a terepképessége a szerelvénynek. Ha nagyon előre nyúlik a félpót, akkor rátámaszt a gépre és...
A kedvenc hatos félpótomat úgy csinálta meg a modder, hogy előrenyúlik. Nekem kellett a vonótüskéjét előrébb tennem, mert állandóan összeakadt a géppel. Azt szerintem már linkeltem, de ha ez a vágyad... A legutolsó (alsó) pótkocsi lesz a Shopban!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.03.19. 20:04:53