• Jóózsf István #4541
    A legjobb tudomásod szerint. Ami elfelejtette, hogy van láncos mod, ami nem más, mint plusz tapadást biztosít a láncos kerekekre. Ugyan én már ezt kiterjesztettem minden másik kerékre IS, Tehát a kérdés jogos is lehetne. A válasz pedig, hogy: Mert már megszoktam, hogy azt teszem fel.
    És ahogy mondod! (#4540) Az a régió, a játék LEGJOBBJA az aljasságával együtt! Bár a nyolcadik fázis is ílyen jóra sikerült volna!
    Micsigennel azért vetekszik, mert ott kezdünk és a csetlés botlások szép emlékké állnak össze az idők távlatából. Itt meg profin küzdünk a ge.. aljas módon kreált betyáros pályákon!
    Száz szónak is egy a vége. Jó, és kész!

    Oldgamer!
    Azért próbálkoztam, mert bár (Nem látszik, de ahova a három CSOMAG betonlap van lerakva keresztben) úgy van kiképezve a híd, hogy a csomagok pont oda passzoljanak és ezáltal válik járhatóvá a híd. De ehhez oda kellett szállítani a betonlap csomagokat.
    Az egész hercehurca amit ebben a dejóban látsz, az azért van, mert kíváncsi lettem, hogy meg lehet-e oldani másképp. És még most is azt mondom, hogy ha a játék az én elvárásaimnak IS megfelelne, akkor ez a hadművelet sikerrel zárult volna. De ugye...