Jóózsf István#4529
Nemhogy nem oké, hanem még hülyének is néztek az oldal gazdái.
Leírták ugyanis, hogy hogyan tudom sorba rendeztetni a modokat. Tehát hogy jobbra van egy legördülő menü és abban ha erre meg arra kattintok, akkor az oldal úgy rendezi sorba a modokat, ahogy szeretném.
Legszívesebben pépesre verném annak a degenerált gyökérnek a kis kacsóját, aki válaszolt nekem.
A másik dologban az volt a válasz, hogy az furcsa, mert mindkét oldal ugyanazt az API-t használja, Ha tudok, küldjek mér bizonyítékokat! HÁT KÜLDTEM. Két fényképet és szép vastag "filccel" be is karikáztam a parasztnak, hogy mire is gondolok! Így ni! Meg így!
Thanks for the feedback. You absolutely can sort by publication or update, using the drop-down menu on the right hand side.
"Recently added" for publication, "Last updated" for update.
With regards to not seeing the mods you're subscribed to, the website is pulling from the same API, so that is a little odd. Could you give some specific examples?
Hope this helps.
Regards
De valójában nem ezért jöttem.
Hanem mert tudom mi bajom Az emberünkkel! Az, hogy nem teherautókban és szállításban gondolkodik. Sokkal inkább személyautókban és barangolásban.
Ha kifejezetten teherautós, szállítós pályát készít, akkor az túl egyszerű, mint az Autópálya Felújítás. Vagy ha a terep nem is olyan egyszerű, a szállítandó motyók arányát nem érzékeli és túl sokat ír bele. Ebből meg az újabban kiadott dejóiból arra következtettem, hogy ő inkább amolyan KISAUTÓS!