eta32#4518
Én körbe mentem vele fel a kanyargós szerpentinen....volt küzdelem rendesen....
Mivel írtam hogy ingyé üzemanyaggal tolom nagyrészt végig ezt a mapot is így annyira nem fájdalmas....így haszon is van meg kihívás is,mondjuk nagyrészt a kocsikat amiket kaptam ingyé azokból fejlesztgettem a kocsi parkom,sokat nem vettem....
Ha a MR nézem ott miért is küzdöttünk!!!!????
A-B be elvittük a fát a lehető legnehezebb terepen....Ott én is mod járműveket használtam a mod mapokon mert azok olyan nehezek voltak némelyik hogy itt a legszivatósabbra is ráverne köröket....
Az alap mapok nem voltak nagy számok....
Mondjuk abban mi a szórakoztató hogy 0 kihívással mindenen keresztül kasul döngetni a szénné modolt kocsikkal pótokkal ,de biztos van akinek meg ez a szórakoztató .
Persze értem én hogy tripla rakományt vinni egy póton az is kihivás hogy le ne essenek....van aki ezzel bünteti magát....
Minden esetre ez SR szimulációban ha ott lenne mint az elődök MR akkor lenne az igazi...
Sokszor csak mosolygok szituációkon.....jó azért nem mindig....
pl: mikor bele futok egy ilyen csapdába ,már rég jártam erre így elfelejtettem hogy itt nem egy kátyú van hanem egy árok....a Tátra majd elmerült benne,sikerült úgy talpra állítanom és kihúznom belőle hogy a rakomány is fenn maradt.... De mély ez a csapda árok A mentés sikeres volt a rakomány is rendben. A Ziksz is szépen elmerül ebben a termetes árokban...
Csupán kiváncsiságból jártam bele ,na meg ez segítség nélkül ki is tud jönni...