• Oldgamer
    #4492
    Joe!
    Újra remek fotók, viszont ha tudod, akkor a kontrasztot fokozd kicsit. Ennek a jàtéknak sajnálatos módon a sajàtossága, hogy állandó ködbe/pàràba burkolódzik a táj, még a közeli tereptárgyak is. Ezt kellene kicsit ezáltal csökkenteni, hogy a fotó ne legyen ennyire fakó, homályos esetenként.

    Józsi!
    Kivègeztem a Falut, azaz majdnem, egy időmérőt nem találok csupán, meg egy kocsit. Azbutóbbit szerintem elnyelhette a mocsár.
    Most a Yamal havas terképet kezdtem el, egyből belefutottam egy Bug-ba. 4-ből csak kettő faanyagot lehet letenni az egyik küldinél. Egyelőre hagyom. Maga a map meg a terep kidolgozottsága tetszik, szép a sarki fény is.
    A múltkori folyó átkelésed fullosan megpakolva egy csoda. Jól láttam? Oldalról csörlőztél a póttal? Ilyet én még nem tapasztaltam, konzol verziónál nincsen ilyen lehetőség. Persze lehet csak rosszul láttam a videódban.
    Ami kicsit bosszantó ennél a Yamal térképnél, hogy itt jobban érvényesül az úgynevezett pop-up jelenség, vagyis a tereptárgyak ( fák is ) késve jelenítődnek meg, rajzolódnak ki, szinte kinőnek előttem a földből. Azért ez így 2023 elején elég bosszantó technikai hiba.