6011
  • Jóózsf István #3730
    Ez az érték hogy jött ki neked?
    Lehet, hogy rosszul gondolkodsz. Lehet, hogy Yx2.0x1.3 az érték. És ez tovább szorzódik, ha jégen mész vele. Mert a fejlesztők gondolkodása szerint a láncos gumi CSAK ÉS KIZÁRÓLAG jégre való!!!

Erre jó a hólánc mod, ahol át van írva a láncos kerekek értéke jóval nagyobbra. De nem kell hozzá mod, magad is megcsinálhatod. két értéket kell megváltoztatni egy fájlban.
  • Phara
    Mondjuk azt sem értem ha mondjuk 2-es sár tapadási értékű kerékre ráhúzok egy hóláncot akkor azért miért romlik a tapadási érték 1.3-ra? Persze gondolom válasszunk a jobbik rossz közül.
  • Phara
    Köszönöm!

Igazából csak az USA járműveket egészíteném ki még 1-2 járművel, viszont nem szeretném, hogy OP-k legyenek és csak azt használjam...
  • Jóózsf István #3727
    Ha valaki CSAK játékra használja, tehát folyamatosan mozgó kép lenne rajta, akkor minden további nélkül lehet oled is. Mondom ezt úgy, hogy még sosem láttam élőben olded tv-t, ha csak azt nem vesszük, hogy biztos elmentem egy-egy előtt a hülyeboltban!

Phara!
    VALAKI???

c:\Users\blabla\Documents\My Games\SnowRunner\base\Mods\.modio\mods\sokszám\ Mappában levő valamelyik RAR fáljban levő (.PAK) ...AKÁRMI.pak\classes\wheels mappában lévő valamelyik (Ha már ebben a mappában van, akkor MINDEGYIK) .xml fáljban lévő

<WheelFriction _template="Allterrain" BodyFriction="1.4" />
    <WheelFriction _template="Allterrain" SubstanceFriction="1.2" />
    <WheelFriction _template="Allterrain" BodyFrictionAsphalt="1.2" />

sorokban. ahol is az 1.4 és az 1.2 lenne az, ami egy szorzó. Ha elállítod, akkor azt javasolnám, hogy első lépésben 4.0 fölé ne menj, vagy ha a motorokat is felhúzod, akkor 6.0 fölé nem érdemes menni, mert anomáliák keletkeznek! Hogy a több lehetőség közül pontosan melyiket használja az adott jármű, azt úgy lehet kideríteni, hogy a megnyitott rar (.pak) fájlon belül \classes\truck mappában levő akármilyenjármű.xml-ben ezt a szakaszt kell megkeresni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

<CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_default" />
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_p12" />
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_zikz" />
    <!-- <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_heavy_single" /> -->
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_hs" />
    <!-- <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_hs2" /> -->
    <!-- <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_sh" /> -->
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.7" Type="wheels_tatra_rhino_s" />
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_tatarin" />

De ha vanilla kerekeket használ a módosított jármű akkor a játék ide vonatkozó értékeit...

Próbáltam annyira részletes lenni, amennyire lehetséges.
  • RJoco
    Nekem ez már túl nagy.
    Amúgy láttam OLED TV-re kötött PS5-öt. Meg egyéb animációkat is egy másik TV-n. Valami brutál volt.
    De sajnos a 83-as TV jelenleg 4800€. Karácsonykor nem vettem meg, pedig egy 1000-sel olcsóbb lett volna, azóta meg csak drágul. Néztem nagyobbat, NeoQLED-eset, olcsóbb lenne, jobban is látnám a kanapéról, de nem a legtutibb. A LED-esek meg még olcsóbbak ebben a méretben is.
    Monitor terén nem tudom, hogy mire cserélném. Gondolkodtam ultra szélesen is, de vélemények megoszlanak. Illetve nem is 4K. Bár van, ami tud 2x2K-t, szóval az már 4K vízszintesen. Függőlegesen viszont nem.
    A 144 Hz teljesen felesleges nekem. Nem FPS játékozom. A SnowRunner-nél direkt hátrány, mert még FHD felbontás mellett sem képes tartani. Cybepunk-nak sokkal jobban ment és nem voltak olyan mikrolagok sem, mint SR-ben. Az X sorozatnál meg szerintem teljesen mindegy, mert, ha már elég nagy a birodalmam, akkor így is, úgy is kevés lesz az FPS.
    A pókembert is 60 FPS-sel toltam végig és semmi zavaró nem volt benne. Hacsak nem a himbálózástól való szédülés miután felkeltem a fotelből.
    A 6900 XT meg szerintem nem hoz annyit, amennyiért megérné. Bár én is szemeztem vele. Csak nem volt kedvem új házat meg tápot venni, átépíteni a kócerájt, akkor már a CPU hűtését is cseréltem volna. A 6800 XT-nek is vígan vinnie kellene ezt a játékot is, de, ha egyszer vacakul van megírva, akkor nincs mit tenni. És ugye mely játékok vonzanak leginkább? Az optimalizálatlan, vacakul megírtak.
  • Phara
    Valaki meg tudja mondani hol találom a mod járművek kerék tapadási értékeit?
  • eta32 #3724
    Ööööö, nos én adnék ha lenne felesleges olyan másfél millám amit már nem tudnék mire elkölteni.....
    Mondjuk egy jobb fajta karóra is kijönne belőle
  • Jóózsf István #3723
    Várjunk még azzal az oled-el!
    Szerintem rohadtul nem monitornak találták ki azt a technológiát!

Ezzel szemezek egy ideje, de ehhez meg kellene egy VGA is!
    Mielőtt nagyon összeköpdösnétek, ennyi pénzt sosem adnék a vga-ért, de móninak ez az ára. Ez nem kovid ár.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.03.04. 16:37:15
  • eta32 #3722
    Ja ja a Phoenix-re gondoltam ....nálam az a "kis tatra"
    A 200 ezrest nem vettem meg...még tervbe van de mivel magas nyerges az is daru nincs hozzá korlátozott az amire igazán használhatnám.
    Sajna a legtöbb értelmes ilyen ....ezért is szeretem az azov 5 tengelyest de ide a nagy kövek miatt és az aktív felfüggesztés hiánya miatt nem jó.
    Szerintem még az emelt hassal is kevés lesz a nagy kövek miatt...
    A fejlesztések pont arra a kettőre kellenek az Azovval együtt...
    Most a Nagy tátrával és a taygával együtt támadok sok helyen ,de sajnos vagy nem a tayga van legtöbbet használva a sokoldalúsága miatt ,a másik tayga még nincs meg...
    Vicces hogy ennyi gép közül alig van ami mindenhol jó....és sokoldalú ja és nem kicsi a tankja....
  • RJoco
    Steam-es játékoknál én mindig a Steam beépített képkészítőjét használom. Onnan a legegyszerűbb feltölteni és akárhova belinkelni a képeket. Nekem az F12-re van állítva.
    Videóra a Bandicam-ot szeretem. Szintén F12-vel indul a felvétel. F11-el akár képet is csinálhatnék. De a múltkor jól elállítottam és FPS gondok merültek fel a videóknál. Konvertálni a VideoPad-del szoktam, mert a Bandicam elég nagy fájlokat csinál.
    A játékot én is szélesben játszottam 3 monitoron, viszont így egyrészt a Bandicam korlátozott méretet tudott felvenni, csökkentette a képméretet. Bár, ha jól emlékszem, akkor valahogy mégis sikerült 5000 pixel felett is felvennem vele. Amúgy 4096-ra korlátozta.
    Viszont ezzel olyan gond van, ha normál (16:9) monitoron vagy TV-n nézi az ember, akkor eléggé kicsi lesz a kép, magas fekete sávokkal.
    Úgyhogy ennél a játéknál beállítottam, hogy csak a középső monitor képét vegye fel, így FHD felbontású lesz. A lényeg általában úgyis ott van.
    Másik játéknál, mint pl. az X4, úgy állítom be, hogy a kurzor körüli FHD felbontásnyi területet vegye fel. Így megmarad a 16:9 képarány és minden lényeges rész látható, ha odaviszem az egeret.
    Már gondolkodtam, hogy lecserélem a 3 monitort egy 4K-s OLED monitorra, de sajnos értelmes áron nem kapni ilyen monitort, a TV-t meg már túl nagynak tartom az asztalra. Asszem 42" körül van a legkisebb OLED TV. De lehet, hogy 55".
    A felvételi gondjaimat megoldaná.
  • PagoX
    A kis Tátrát nem igazán értem. Ha a 805-ösre gondolsz, annak nincs upgrade-je Amuron. A Tátra Phoenix-nek van egy motor és az öttengelyes Azovnak az aktív felfüggesztés, ami használható. A többi gagyi scoutokhoz való.

Amúgy mindenkinek köszi a fotó-videó infókat!
  • eta32 #3719
    A modokról nem tudok mit mondani ,a hiányuk miatt...
    De hogy nagy durranás nem volt ez a javítás az tuti...már ami engem illet....
    Sorolom az elejétől benne lévő hibák : hangok még mindig rosszak, a gáz pedál folyamatos padlón (max) tartása után pár perc után leáll a kocsi,a csörlőzés ha gondol egyet folyamatosan húz,a csörlő pontok botrányosak nagyon sokszor...kocsinként változó,azt már meg se említem hogy a sok kis cserjére minek akaszt mikor még egy bicajt sem bírna el,néha ha úgy gondolja bevágja totál alászedett helyzetbe a kormit ,csak a kilépés segít,a kormi egér controller néha megbolondul és az egérrel nem lehet kijelölni csinálni igazából semmit ,sokszor még a kilépéstől sem javul meg, a pótok némely része leginkább a hátsó lökös elakad mindenben ...ezzel még nem lenne baj ha a többi részén nem mennének át a fák ,mint kés a vajon, a fák vagy akadályok vagy nem de hogy sokszor megakadnak és utána elroppannak mint a Tirex szájában a tyúktojás...,,,.....mit soroljak még szerintem ennyi elég.....némelyik régió map botrányosan optimalizálatlan ,kevés az fps....stb,stb
    Biztos van még de hirtelen ennyi jutott eszembe
  • eta32 #3718
    A képeket az Nvidianak a képkészítőjével teljesen jó.
    Amúgy vidiket annyira nem szoktam készíteni,csak ha nagyon kell valamire....
    Az Nvidiaé nagyon jó ,csak nálam más a szitu írom is miért...
    A vidiket már ezzel nem tudom készíteni mivel a 3 monitort nem támogatja ,jóformán 1 progi sem.
    De van egy olyan opcióm amit gondolom a kártya tudja hogy Alt-Win-R bill egyszerre lenyomva és indul a felvétel.
    Nem a legjobb minőség de ez csak inkább ha 3 monitoron nézem 1-en nem annyira szembe tűnő...de nézhető...arra amire kell teljesen megfelel nekem...
    Igazából nagy terjedelmű de ha olyan sok akkor tömöríteni szoktam és úgy fel a YT-ra hogy gyorsabban felmenjen ,de azért picit ront a minőségen....
    Itt egy próba hogy nálam hogy is néz ki...

• eta32 #3717
    Nos igen tele van csapdákkal ,de ha már kiismeri az ember akkor ,valamivel emészthetőbb,de igazából tömény szívatás az egész....
    Még pár task van az első mapon ,majd megyek a többire....első sorban a Cosmodrome-Chernokamensk irányba a Northern Aegis mapot meghagyom a végére.
    Nagy része már felfedezve ,de 2 tornyot nem értem el mert kifogyott a benya anno....mivel csak a 2 tatarinnal mentem oda...
    Cosmodrome-Chernokamensk iránynál valóban a Zikz az egyik fő cél ,nyilván előbb fel kell deríteni a mapokat,na és a fejlesztések amiket ezekre a mapokra dugtak el a fejlesztők a kis Tátra és a Voron 5 tengelyes....
  • Jóózsf István #3716
    Amúgy milyen a 16.1? Amikor kijött, tele folt a játék fóruma, hogy nem mennek a modok. Ezt szinte minden kiadásnál eljátsszák. A PTS-eknél legalábbis tutira.
  • Jóózsf István #3715
    Magam részéről a képeket Alt-printszkrínnel veszem és péjntben farigcsálom. A dejókat az AfterBurnerrel veszem fel. Bíbelődtem a Bandicam-el, de az meg összeveszett magával az epikkel, így ment a levesbe.
    Azt mondják az envídiának a saját rögzítője (experience) nagyon jó, de az meg nekem nincs fent.
  • PagoX
    Jut eszembe, már régen meg akartam kérdezni, melyik programmal mentitek ki a képernyőket és készítetek videókat?
  • PagoX
    Amurban szinte nincs is más lehetőség, mint a lehető leghamarabb megszerezni a ZIKZ-Maz 537-est. Anélkül óriási nagy szivatás az egész régió. Olyan, mintha itt nem a játékélmény, az értelmes küldetések, hanem a direkt elhelyezett csapdák lennének a pályák elsődleges szempontjai.
  • eta32 #3712
    Na igen mindenki másképp csinálja.
    Én meg nem akarom átcuccoltatni az egész bagázs egyik régióból a másikba ,hardon azért is számolgat.
    Igaz nekem is vannak befejezetlen régióim ,de majd oda vissza térek a vége felé mikor már a pénz nem számít....
    Michigen Alaszka fás küldik nincsenek megcsinálva,meg talán 1-1 idő futam....
    Taymar félbe van hagyva....a többire is csak a fejlesztésekért mentem ahol jobban nyomultam....
    Úgy hogy így sem lesz uncsi.....de ez az Amúr....küldik.....
    Ennél is csak oda út volt a vissza már nem érdekelte a készítőket...mondjuk engem se recovery ,igaz így a küldi semmit nem hozott talán még veszteséges is volt.....az oda utat is elég volt erre a szigetre teljesíteni ,így nem is kerestem hogy hogyan vissza....
    For Hard-to-reach Places
  • Phara
    Én amúgy minden államban csak egy térképet maxolok ki (jelenleg az elsőket), így valamivel változatosabb mintha mondjuk egy egész Amur-t kéne 100%-ra egyben.Alaszka meglepő volt mert az első után 48%-on áll.
  • eta32 #3710
    Nos igen csak meg lett a 100%...
    Már korábban Nem Hard karrierben toltam Amúrt, PTS-en is keveset ,de ennyit nem emlegettem összesen a készítőt mint itt....minden felmenőét...
    Helyenként "vért" izzadva kell küzdeni....
    Jó pár mentés vissza töltés volt már és szerintem lesz is....nem csodálom ha itt valaki a mod tuning gépekhez fordul segítségért...
    Még sikerült megállnom hogy nem nyúlok mod kocsikhoz...de rezgett a léc.
    A legutóbbi küldinél 2 kocsival nyomultam egyszerre ....biztosra kellett mennem ,de így sem volt egyszerű.....
    "Quid pro Quo"
    De ahogy elnézem lesz még jó pár elvetemült utam és küldim....
    Ha higgadtan állok hozzá ami nagyon nehéz....akkor van benn kihívás ,csak itt nehéz higgadtnak lenni....
    Inkább úgy fogalmaznék tömény @&opás az egész Amúr...pedig még csak az elején vagyok....
    Szívesen mondanám hogy élvezem ezen régiót ,de NEM , elvetemült volt aki elkészítette...
  • Jóózsf István #3709
    Nabasszus! Erre nem is gondoltam, hogy azt egy számozott foglalatba teszi.

De azt nem értem, hogy miért az us 03 a wiszkó, hisz a harmadik régió a Yukon (ebből kiindulva) ami ugyan Kanada, de csak us és ru térképek vannak.
    Nade a lényeg, hogy meglett!!!

Na és igen. Amikor a fejlesztők megdugják a logikát. Befejeztem a bizonyítványom magyarázását. Legközelebb körültekintőbb leszek.

[PHASE 1]
    (Kola Peninsula Lake Kovd) fog_level_ru_03_01.dat
    (Kola Peninsula Imandra) fog_level_ru_03_02.dat
    [PHASE 2]
    (Yukon Flooded Foothills) fog_level_us_04_01.dat
    (Yukon Big Salmon Peak) fog_level_us_04_02.dat
    [PHASE 3]
    (Wisconsin Black Badger Lake) fog_level_us_03_01.dat
    (Wisconsin Grainwoods River) fog_level_us_03_02.dat
    [PHASE 4]
  • eta32 #3708
    Hatalmas KÖSZÖNET mindenkinek aki segített a megoldásban ,végül siker.....!!!!!!!!!!!!!
    PagoX az volt és ott ,amit írtál.....átírtam úgy ahogy írtad ,mivel nem 1 volt hanem 0 a current után.....
    Nehéz szülés volt de megvan Wisco 100% !!!!
    Wisconsin 100% teljesítve....
  • PagoX
    Endy!
    Én nem írnám be a helyedben, mert szerintem Wisconsin az a level_us_03.
    https://snowrunner.mod.io/map-cover-or-uncover
    Másrészről nálad a hard a harmadik slotban van, ezért a mentésnek a normál mappában a CompleteSave2.dat fájlban kellene lennie. Ha ilyened nincs, akkor a béta mappában a CompleteSave.dat fájlban ennek kéne lennie:"level_us_03_01":{"current":1,"all":1}
  • eta32 #3706
    957 forintért meg lehet venni az új kocsit...
    Bele írtam ,de semmi nem történt...
    Így kivettem...
    Nincs ott a majgamesben más csak ez a 2
    Ja ez nem úgy van, a következő slotban lehet indítani egy új karriert akár hardot akár simát így néznek ki a soltok....
    Akár mikor folytathatnám a többi előzőt amit félbe hagytam....
    Slotok....
    Már bele törődtem hogy ez ilyen marad...nagy valószínűséggel....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.03.01. 18:01:08
  • Jóózsf István #3705
    16.1

Endy!
    Egyrészt nem tesz semmit. A kisdobos, ahol tud segít!
    Másrészt gondoltam egy merészet: Írjuk bele a mentésedbe... Csak úgy, bárhova a sorba.

"level_us_04_01": {
    "current": 2,
    "all": 1
    },

De még előtte egy kötelező kérdés: Nyugtass meg, hogy a májgémsz mappádban csak a sima SnowRunner és a SnowRunnerBeta mentési mappa van és nincs harmadik ami esetleg a hard-módra utalhatna

Amúgy mi történt mentésileg, amikor átváltottál anno hard-ra? Onnantól nem is tudtál a normál mentéssel játszani?
  • eta32 #3704

Itt vannak a képek a mentésekről remélem ezere gondoltál...
    Ha valami okosat ki tudsz bogozni belőlük....
    Tegnap több helyre is benéztem de sokkal okosabb nem lettem....
    Még 2 kép arról amiben benn kellene lennie annak amit kértél....

Ja és köszönöm a fáradozásod....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.03.01. 07:32:26
  • Jóózsf István #3703
    Véletlenül a bétáét másoltam be, de nyilván rájöttél, hogy neked nem a béta mentést kell b@sztatnod!!!?!?!?

Don-ban nem TALÁLTAD kocsikat, hanem feladatban kaptad...

Maradjunk a lényegnél.
    A SIMA mentésedben a "CompleteSave.dat" fáljban a "discoveredTrucks" részlegben nincs "level_us_04_01" ??????
    És ennek ellenére mégis jelez neked kettőből egyet...

Ööööö. Kéne nekem egy kép, vagy bármi ami a mentésedet mutatja. Sanda gyanúm, hogy a hard-ot IS külön menti valamilyen formában Nekem így néz ki a mentési könyvtáram Felfelé kilógnak a mod pályák mentései de azokhoz tartoznak a CompleteSave1-2-3 fájlok is, ha ezen kívül neked még van ilyened, akkor lehet, hogy az a hard-é
    Lefelé meg a User profil és társai vannak.
  • eta32 #3702
    Vagyis helyesbítek már Hardon kerültek oda ezek a kocsik Wiscoba akkor nem is volt ott a pacific,de utána jött egy update ami ezt valahogy felül írta és ez lett belőle.....
    Meg volt annak egy mentése....így nézett ki anno a karrierem....
    Korábbi állás a karrierben....
    A meg nem talált kocsik....mutatása a fel nem fedezett mapon?????
    Erre jött egy játék update a készítőktől és az lett belőle amit az előzőkben írtam mutattam képekben....
    Téboly az egész.....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.28. 09:58:52
  • eta32 #3701
    Hozzá tenném nálam valami nagyon meg van kutyulva....
    Dont kivégeztem 100%-ra a 0 kocsiból 0 megtalálva ,természetesen mind két Tatra az enyém és megtaláltam őket...
    DON megtalált kocsik száma 100% után....
    A Nem Hard karrierben is 17-ig számolja az "ALL" kocsikat....és Hardon is...
    Ez kb olyan hogy a szintünk sem megy 30 fölé hiába számolja az xp-ket vagy mit....
    Amiket a 2 évadban hozzá csaptak az már nagy feladat volt hogy szinkronba legyen bármivel is nem hogy a játékkal....
    Taymar is úgy kezdődött hogy kaptam egy Yart 87 a garázstól nem messze...????
    Kolán nálam Hardon úgy kezdődik hogy már ott figyel a legelején a Khan 317 Sentinel...mert???
    Kola. Khan 317 sentinel?????
    Vissza térve Wiscora , emlékszem a legelején ott figyelt a kezdésnél hardon a 3 felfedező kocsi a nagy semmi közepén ,már ott gyanús volt hogy a rákba kerülhettek oda....kb ott kellett volna lennie a Pacific 512-nek
    Emígyen néztek ki anno
    ez is onnan
    Emlékszem ezeket anno én vittem oda de nem Hardon és nem ebben a mentésben-slotban

• eta32 #3700
    Nos kezdjük ott miért a \SnowRunnerBeta\ -ban kell átírni ???
    Miért nem a rendesből???
    Hozzá tenném a rendesben nincs is olyan csak fordított 01_04
    Nálam a beta-ban a "level_us_04_01"
    Alatt:
    "current": 3, (Itt ez volt ezt írtam 2-re)
    "all": 1,
    de ettől a rendesben semmi nem változott.
    Megnéztem a rendesben a NEM Hard karrierben ott van a kocsi a Pacific p512
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.28. 07:42:35
  • PagoX
    Így van! Ez az! Nálam is ez van: "level_us_04_01":{"current":2,"all":1},
  • Jóózsf István #3698
    Na találtam valamit. Hogy ez segít-e rajtad, azt nem tudom, de ez az egyetlen dolog, ami kapcsolódik a problémádhoz:
    Persze találtam p512-es keresésre is sok dolgot, de nincs összefüggés...
    Szóval. Ez a Mentési könyvtáradban levő (C:\Users\blabla\Documents\My Games\SnowRunnerBeta\base\storage\sok betű és szám vegyesen összevissza. "CompleteSave.dat" Fájlból van. A SIMÁBÓL! NEM A SZÁMOSAKBÓL!!!
    Érdemes Notepad++-al megnyitni, aminek a menüjében: Bővítmények, - JSON Viewer, - Format JSON-ra kattintva szépen elrendezi, az amúgy egy sorban levő szöveget. Úgy sem lehetetlen a dolog, de ahhoz már autistának kell lenni.
    A lényeg. Van egy szekció, ami megtalált autókkal foglalkozik, de nem név szerint, hanem pályánként darabra. Mutatom:

},
    "discoveredTrucks": {
    "test_zone_color_summer": {
    "current": 0,
    "all": 0
    },
    "test_zone_color_winter": {
    },
    "level_trial_06_03": {
    },
    "level_trial_02_01": {
    "all": 5
    },
    "level_trial_03_01": {
    "all": 2
    },
    "level_trial_03_02": {
    "all": 3
    },
    "level_us_02_04_new": {
    "current": 1,
    },
    "level_ru_03_02": {
    },
    "level_trial_03_03": {
    },
    "level_ru_03_01": {
    },
    },
    "level_us_01_02": {
    },
    "level_us_02_01": {
    },
    "level_tutorial_objectives": {
    },
    "level_us_04_02": {

Neked a "level_us_04_01" rész fog kelleni ez a wisco egyes pálya!
    Alatta látszik, hogy
    (Ezt majd valaki elmagyarázhatná, hogy a lehetséges EGYBŐL, hogyan lehet KETTŐ-t megtalálni)
    Mondjuk ez egy biztonsági mentésből van. Az éppen érvényben lévő mentésemben így néz ki. A lényeg nem változik:
    "current": 2

A lényeg: Próbáld meg átírni a current-et, ha neked nem 2, KETTŐRE. Hátha. Ha nem, akkor nincs jobb tippem.

Természetesen mindenről mindig biztonsági másolatot készítünk, mert sose lehet tudni...!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.02.27. 15:40:22
  • PagoX
    Volt régebben egy hasonló hiba Michigan-ben, amikor meg kellett találni és javítani a farmer autóját, de az ott maradt, így csak 8 autóból hetet fogadott el:
    https://www.reddit.com/r/snowrunner/comments/jah362/i_just_100_michigan_but_it_says_i_have_78/

Szerintem itt is hasonló módon kell javítani: rá kell jönni, mi a pálya kódja, (ezt mos kérdőjellel írom) mert a mentésben valszeg most ez van:
    level_us_0?_0?":{"current":0,"all":1}
    Majd a current nullát át kell írni 1-re.
  • eta32 #3696
    Ja Köszi előre is.
    Nekem már az is elég ha át írhatnám a 98 %-ot 100-ra a kocsi nem érdekel meg az esetlegesen kapott pénz érte sem....
    Rendben ,várom a leírást hol mit és hogy írok át....
  • Jóózsf István #3695
    Nem egy egzakt dolog. Meg kell nézni hol sorolja fel a "talált járműveket" és ott átállítani hamisról igazra. De ez túl egyszerű lenne. Valahol még biztos van elrejtve "csapda benne"
    Vagy minden mindegy alapon megkeresni azt a részt, ahol azt tartja nyilván, hány százalékra teljesítetted a régiót...
    bármelyik megoldás is lesz érvényben a végeredmény nem biztos, hogy tartalmazni fogja a járművet a garázsodban, de legalább nem éktelenkedik a 93% a profilodban.
    Ránézek az én mentésemre, hátha kiszúrom, de lehet, hogy majd kelleni fog a tied is...
  • eta32 #3694
    Mérgemben recoverivel mentem a garázsba,amik messze voltak Wiscoban a garázsoktól....igaz elfogyott rá közel 40 ezer de üzemanyagban amúgy is megspóroltam itt még többet is.
    Elég sok volt amit javítani kellett és a tatra tartályost is fel kellett töltenem ,mielőtt elvittem Amúrba....
    Javító pótot nem akartam venni már így a YAR 87-el ingyé megjavítottam és feltöltöttem az egész bagázst...
    Nem tudom ezt tudtátok é hogy ha a tetején levő "javító-tankoló packot" újra és újra aktiválom a garázsba, ingyé van és feltölti benyával is és a javítót is újra adja így nem kerül semmibe.
    De a Tatarinnál ez nem működik mert ott nem abban a "szekcióban" van ez a lehetőség....
    Így is spóroltam egy csomót....
    Kipróbáltam az 5 tengelyes Azovot , mit mondjak az óriási kövek miatt nem sokáig jutottam,majd ha meglesz az emelt aktív talán jobban elmegy de tartok tőle azzal is ide kevés lesz...
    Na nem baj van más amivel tudok nyomulni, még lehet veszek melléjük valamit had fogyjon a lóvé ,különben minek is küzd az ember...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.27. 13:05:57
  • eta32 #3693
    Én is sajnálom elhiheted de ez van....köszi az infót...
  • eta32 #3692
    Azért ha részletesen leírnád mit és hova pontosan kell bemásolni írni nagyon megköszönném....
    Nem sürgős ,már áttelepültem Amúrba most ott indítottam támadást....
    De ez a rohadt sok kő szikla..
  • Jóózsf István #3691
    Óóóóóó. Hát bele lehet írni abba a mentésbe... Csakúgy, mint bármi másba. Azt hiszem egyszer egy amúri pályán kellett picit helyesbítenem, mert egy hiba miatt patt helyzetbe kerültem. Csak mire kibogarássza az ember...