mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4468
    Annyira nem hirtelen, mert amikor először kigördültem vele a bázis kapuján, akkor majdnem be tudtam vele fordulni... Ettől kaptam egy kisebb idegrohamot és jeleztem is, hogy nemhogy megreszelem, de adok neki egy hátsó kormányzást is a #4462-ben.

Körülbelül 2-3 órát sikerült gyári körülmények között lehúznom a játékkal. Hogy ez jó, vagy rossz azt nem tudom. Azt tudom, hogy a kiégett területek talaja egy mocsárhoz hasonlít. Na mármost, ha egy erdőtűz pusztít valahol, akkor a talaj minden, csak nem nedves! Legalábbis azon a bolygón, ahol én élek. Nyilván más univerzumokban ez akár lehetséges is lenne. De, tudtommal itt a földön, még az a fizika érvényes, amit nekem tanítottak néhány X évvel ezelőtt.

Ami nem hiba, de rohadt bosszantó: Új áthatolhatatlan akadályok vannak.: Elüszkösödött fatönkök - csonkok, amit a szürke környezetben mégannyira sem lehet észrevenni, mint a simákat. Vannak olyan kidőlt fák is, amik nem semmisülnek meg amikor rájuk hajtunk, hanem egyfajta ragaszkodó pórázként ejtenek foglyul.
    Szóval szedukszent ajánlott odakészíteni a játék mellé.

A félpótos vizes tartányt ezennel felemelem 20'000 literre mert van egy olyan küldetés a második pályán, ahol közel 16'000 liter kell, plusz a mellékesek. Azt meg ugye tudjuk hogy viszonyulok az indokolatlan ide-oda rohangáláshoz...

Van most egy olyan hiba a játékban, hogy eltűnnek a pótokból a vizek amikor kilépünk a játékból. Na az még egy remek móka, amikor valamiért abbahagyod a játékot, félúton vagy a cél felé, odaküzdöd magad, majd statálod kón, hogy nem is hoztál semmit! Eleinte azt hittem azért tűnik el, mert a szerkesztgettem. (amihez ki-be léptem) De rohadtul nem. Szóval, nem indul jól a vízszállítós prodzsektel a barátságunk.

Ja, és a fogyasztás: 20X60=1200 óránként. A 340-es tankkal akár 17 percet is tudnál vele játszani Ami nem is lenne rossz, ha azt vesszük, hogy a játékban minden zanzásítva van. De az én ízlésemnek nem felel meg.
    (FuelCapacity="330") Szóval, legyen 16 és fél perc.
    Azon kívül ahhoz a Tajgához nem lehet ilyen pótot kapcsolni, ha daru is van rajta. Az új bicajokhoz szintén ne próbáljatok pótkocsit kötni, ha tűzoltó felépítmények vannak rajtuk. Az is csak nálam lehetséges! Ez csak azért szép, mert a kisebbik autón van dedikált vonószem. Ami ugyan hátrébb van az alvázon levőnél, de ez csak egy sor az ikszemelben:
    "Ha ez a felépítmény van rajta, akkor a bekötési pont "Trailer" Offset="(-3.747; 0.604; 0)" -ról "(-4.447; 0.604; 0)" -ra változik. De miért kellene ezt a fejlesztőknek megcsinálnia, amikor vannak olyan hülyék mint én, akik megteszik helyettük?!?!?!?

A nagyobbiknál még ezzel sem kellene faszakodniuk! Na mindegy is. Biztos én gondolom rosszul és engem raboltak el idegen lények EGY MÁSIK BOLYGÓRÓL. ÉS HOZTAK IDE, EBBE BOLONDOKHÁZÁBA. (kurvafinomanfogalmaztam!)

Mindent egybevéve: Az ikszemel szerkesztés rossz! Éééértem? Ne csináljátok! Ééééertem? Éééértem!