Jóózsf István#4427
Én is használtam úgy, hogy menüből kontrollerrel lépdeltem jobbra, vagy balra a lehetőségek között. Borzasztó. Inkább próbálok jól célozni a jobbos mutatóujjas gyorsgombbal.
Azt mondom Jocó, hogy legyen XBox. Azt nem mondom, hogy nem konfiguráltam, de csak két gombot állítottam át. Nem hiszem, hogy annyit kellene állítgatni. A gyári kiosztás jó. Mondjuk én kontroller szűz voltam a hófutó előtt.
Ugyan beszéltünk már a témáról, de Spintires-t és a Mudrunner-t én is billentyűvel játszottam. De ebben a játékban szükség volt a kényes, rizikós, szűk helyen a precíz kormányzásra és a gázadásra (ami ugyan a kontrollerel sem lehetséges!) és akkor azt mondtam, hogy kell egy eszköz amit nem kell felszerelnem - leszerelnem - kerülgetnem. Merthogy kormányom is van, de az macerás.
A kontroller a legkézenfekvőbb megoldás.
Ennek a végén szintén van egy "ELŐNYÖS" helyzet. Szívesebben végigtoltam volna a földúton, de a játék alkalmatlan rá. Már fontolgatom, hogy minden általam favorizált jármű, (legyen az akár pótkocsi) súlyát megnövelem, de legalább a duplájára, hátha helyrebillen a súly és egyéb erők aránya. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy tolom a pótot az meg egyszer csak odébb ugrik, vagy felágaskodik, vagy a gép hágja meg! Agyrém. Csak akkor a motor erőt kell növelni és még ki tudja mibe kell belepiszkálni. És nem is nekem kellene ezzel bajlódnom, hanem egyszer kellett volna 3-5-8-10 évvel ezelőtt JÓL KISZÁMOLNI!!!!
"Szimulátor"
Szimulátor mi? Az édesapukádf.sza! Az a szimulátor!!
Amúgy ezen a pályán én is vergődök a sárban. Vagy inkább azt mondom, hogy el tudnék képzelni zökkenőmentesebb haladást.