6011
-
PagoX #3690 Rendkívül sajnálom! Nálam még működött. Sajnos a fejlesztők hajlamosan a korábban rendben lévő dolgokat is elrontani. Nálam Yukonban hardon már nem tudtam teljesíteni azokat a küldetéseket, ahol daruval kellett lepakolni a cuccot. Nem jelent meg a cargo management. Aztán rájöttem, ha felcibálok bármilyen autót a lerakodási zónába, akkor már megjelenik. Ezért odamentem egy scouttal, felemeltem, hogy valamelyik része a zónában legyen, majd úgy daruztam le mellé az árut. Így már működött.
Csak azért írtam le ilyen részletesen, mert lehet, hogy te is belefutsz. -
eta32 #3689 Nos így aztán 98%-on fejeztem be a Wisco karriert....
Már az elején gyanús volt hogy nincs ott és egy olyan kocsi volt az indulásnál a térképen aminek semmi keresni valója nem lett volna ott de nem csak ebben a régióban volt ez a BUG....
Na mind egy ez így sikerült én teljesítettem ...a lelkiismeretem tiszta, a készítőkkel ellentétben ,mert az övék az messze van attól....
Sehol nincs a kocsi,még a profil felsorolásban sem hiányzik sehonnan semmi küldetés ami kérné vagy valamit hogy meglegyen a 100%
A szokásos készítői "precizitás"
Eleve ez az utólag beletuszkolt Hard mod is már sántított....
Megnéztem egy szabad slotnál ha most újra kezdenék egy hard karriert akkor ott már mutatja mint felfedezni való kocsit....
Ha lenne olyan lehetőség hogy csak Wiscot újra kezdhetném akkor se tenném emiatt a BUG miatt ,no meg a kocsi sem ér egy lyukas garast sem...
Kár hogy a slotok között nem lehet a mentéseket átrakni mint az FS sorozatnál... -
Jóózsf István #3688 Elméletileg a tanyán van a vízben. ahonnan a White-star-t kellett elvontatnod...
De ez akkor is hibás volt amikor én játszottam vele. Vagy az vaddisznó? Nem. Ehun-e! -
eta32 #3687 Erre valakinek valami ötlet megoldás ...hol és mit kellene keresnem.
Az 5 tengelyes paystar az megvolt...azon kívül asszem a Pacific 512-nek kellett volna lennie,az nem volt sehol,ami a nem Hard karrierbe megvolt itt azon a részen semmi....????
Wisco Hiányzó autó????
Igazából a garázsba nem ír semmit hogy fel kellene fedeznem valahol is ,megvehetem és annyi....vannak furcsaságok itt-ott ...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.26. 09:28:37 -
eta32 #3686 Több nem volt raktáron így csak ennyit tudtam szállítani...
Kicsi a rakás.... -
eta32 #3685 Ja csak ennyi azt hittem a monitoron van valami paca....
Itt megint találkoztam világító szemekkel...
Világító szemek...Wiscoban
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.25. 08:23:15 -
Jóózsf István #3684 Majd megyek még arra a pályára, de most elvagyok mással.
Így, hogy megnéztem a redditen, a levegőben lehet, hogy már láttam. A földön érdekesebb. Lövök majd képet róla. -
PagoX #3683 Amúron kettő figyel a levegőből és van egy lezuhant is. Nagy élmény, amikor először látod, pláne éjszaka. Hirtelen fékezel. - Mi a büdös franc ez? :)
Ha mindenképp akarod látni:
https://www.reddit.com/r/snowrunner/comments/nj3gou/huh_they_added_a_ufo_thats_pretty_cool/ -
eta32 #3682 Csupán csak amiatt voltam kíváncsi hogy hol is van az aktív felfüggesztés az Azovhoz hogy mennyit kell küzdenem érte és hova is menjek el....
Mivel ez a NEM HARD karrierben nem így volt hogy eldugták egy sehonnai helyre...
Amúgy csak én is végső esetben fordulok segítséghez.....
No de ez az ufó milyen képet nem lőttél róla???
Kivi lennék rá... -
Jóózsf István #3681 Az egyik mod pályán találkoztam a minap először UFO-val. Azt hittem az a modder saját fejlesztése, de látom az Amúr interaktív térképeken, hogy több is van eredetileg a játékban. Nem vagyok egy szemfüles, de vak sem.
Hogy nem vettem észre?!?!?!?
Egy újabb érdekes eltérés. Én meg azt nem szoktam csinálni, hogy elszpojlerezem magamnak a pályát. A végsőkig próbálom magam tartani ahhoz, hogy felfedezzem az elrejtett fejlesztéseket és járműveket. Persze van egy pont ahol feladom, de az már nagyon az utolsó utáni megoldás, hogy utána nézek, mert nem találom. -
eta32 #3680 Most szállítom a long rönköket ,na ez a küldi nem semmi volt ezen az útvonalon pláne....a cél megközelítése a legvégén is trükkös...
Long Rönk szállítás
Cél állomás hátulról megközelítve
Első kanyarnál 3x-ra sikerült csak borulás végett (mivel persze 2x kellett ide vinni)
A 2. kanyarnál már ment simán.... jó azért odafigyelős nagyon...
Az 5 tengelyes Azov jól vizsgázott megint még így is aktív felfüggesztés nélkül is.
Mellesleg olyan mint egy tank ,ahányszor oda csaptam már az elejét az alacsony magasság miatt még sérülés sem produkált,futómű sérülés is nagyon ritka ,tankot még nem produkált ,pedig nagy sziklákon és köveken mentem...a fogyasztása is jó mint írtam is ,a borulás is már csak a legvégső esetben következik be ,belső nézet szuper....
Elég jól elboldogul a nagy sárban is....persze mellette még jobban...
Sárdagasztás...
Amúrban majd megkapja a felfüggesztést aztán még jobb lesz...de addig még oda kell jutni ,jól eldugták néztem a YT vidin....
-
eta32 #3679 Nekem erre van a nyár,(mármint a szünet) a feltöltődés stb... ,majd ősszel újult erővel dagasztom a sarat a hóban....
Közbe-közbe én is rákattantam korábban ,de aztán jött más vagy egyéb szabadidős tevékenység....
Muszáj meghúzni a határt....persze nem mindig sikerült nekem se.... -
PagoX #3678 Ami pedig az én esetemet illeti, a játék megjelenése óta eltelt időm 7%-át kizárólag erre a játékra fordítottam (30% alvás, 30% munka mellett). Azért ez már komoly függőség. Azt hiszem, ha most végzek, érdemes lesz nekem is egy kis szünetet tartani. Legalább a következő fázis megjelenéséig. -
eta32 #3677 Jól kiszámoltad....
De azt még vedd hozzá hogy a te Hard Karriereddel 97% ellentétben az enyém 49% on van eddig.
Mivel én a hard előtt is toltam amit félbe hagytam...
Gondolj bele ha én is ott járok majd mint te Hardon akkor mennyi óra lesz benn....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.23. 06:16:07 -
PagoX #3676 Jé, ez nagyon érdekes! 42 nap 23 óra.
Ha 2020. május 1-től számoljuk az egyszerűség kedvéért, akkor 660 nap telt el a játék megjelenése óta. Nálam kb 50 napot vehetünk ki nyaralás és egyéb szünetek miatt, így 42*24+23=1031 óra osztva 610 nap az 1,69 óra per nap.
Nálad saccra kivettem 200 napot (nyarak plusz egyéb), akkor 33 nap 4 óra, azaz 796 óra osztva 460 nap, ami 1,73 óra per nap. :) -
eta32 #3675 Tudom hülyeség de sokszor szűk fordulóknál jó hogy súlytalan volt a pót ,hogy eltudjak fordulni és csak úgy oldalra elpattant ....megkönnyítve a fordulást
Sajna a kamionoknál is vannak hiányosságok ebben abban ,de én is csak azt tudom mondani ...együtt tudok élni ezekkel ,még ha nem is felemelő érzéssel ,..... -
eta32 #3674 Jó oké, de arra lettem volna kíváncsi mennyit mutat a játék számlálója ha steames mennyi óra????
Az enyém Epic-es és 27 nap és 17 óra a rendesben, a PTS 5 nap 11 óra
Mostanában max ha 1-2 órát tolom egybe ,de mint írtam is közbe vannak nagy szünetek ,a Nyár az nem a szimezésről szól nálam....képtelen vagyok beülni elé....legalább is az elmúlt években ,de így lesz ez most is már látom előre... -
Jóózsf István #3673 Valahol már mintha találkoztam volna ilyen papíros dologgal. Az valami jármű volt.
Jó neked, hogy csak négy órát ülsz előtte. ugyan egyszer sem mértem de jócskán belecsaptam néha a tízenekbe. Szó szerint ezzel keletem ezzel feküdtem. Nem is tesz jót a viszonynak! -
PagoX #3672 Jut eszembe. Ismeritek ezt?
http://www.ripper-works.com/
Ezek 1:32 méretarányú papír modellek, főképp Tatrak.
Pl. ezt lehet építeni belőle: https://www.youtube.com/watch?v=rQ3txHWbvOE
Ez nagyon durva, mert csak papír, ragasztó, filctoll és legfeljebb vízfesték.
-
PagoX #3671 Igen, Wisco nagyon jó, viszont most már Maine is vetekszik vele. Ráadásul ott simán meg lehet oldani, hogy ne ugyanonnan szállítsd ugyanazt a fajta árut a célállomásra. Előre elterveztem, hogy az Aramatsu mögé normál pótkocsit rakok és telepakolom egy helyen, és azt osztom szét, de semmi szükség nem volt rá, mert jó kis kihívás az összes faházból begyűjteni a közepes rönköket, a kicsikért meg elmenni mindegyik fatelepre.
A két időfutam is nagyon ötletes, az egyiknél találtam két olyan levágást, amit egyik Youtuber sem vett észre.
Június 20-án vettem meg a steam verziót. Azóta minden nap nyomtam vele valamennyit. Volt amikor csak negyed órát, máskor meg négy órát. Annál többet soha nem megyek vele egyszerre. -
Jóózsf István #3670 Egy kis ízelítő a mod pályából és némi összehasonlítás arra, hogy milyen amikor van egy pótkocsinak rendes rugózása, vagy nincs. A generátor úgy jön utánam, mint egy darab tégla, míg a függönyös próbál normálisan viselkedni. Sajnos nem túl egzakt a bizonyítás, mert csak úgy ad-hoc vettem fel. De valahol (4:25-nél) van benne egy híd, amin kiválóan látszik a különbség. Persze sokan leszarják ezt, mondván, hogy ezt dobta a gép. De ha lehet jó is, akkor miért ne legyen az?!?!?
Elméletet is gyártottam hozzá: A fejlesztőknek nem céljuk, hogy jó munkát végezzenek. Hisz így is megveszik a parasztok. Az meg csak jó, ha valaki befejezi helyettük a munkát. -
eta32 #3669 Akkor jó sokáig kitartott....
Így rám is vár még nem kevés nap mire oda érek a végére ,remélem addigra jönnek a folytatások...
Nekem is 2 oroszra amit használok és amin nincs fejlesztés maxra, amúrba kell mennem.
De eddig is használtam őket.
Mellesleg az egyik legjobb régió Wisco,legalább is nekem nagyon bejött.
Nálad most mennyin áll a napi számláló hány napod van a játékban??? -
PagoX #3668 Taymyr után már én is össze-vissza mentem, de az orosz autók teljes felfejlesztése nélkül nem akartam váltogatni.Kola-Yukon-Wisco-Amur már váltogatva következett. Így az ismétlődő fuvaroknál sem kellett "csalnom", mert egy-két hét múlva már újra nem tűnt unalmasnak. Így sem volt rövid történet, mert tavaly júniusban kezdtem. -
eta32 #3667 Igen ez így érthető ,csak hogy én nem így haladok ...direkt....
Először így terveztem én is ,de változtattam a koncepción ,pont amiatt hogy legyen cél és érdek amiért tolom és nem unjak rá...
Persze így is van hogy félre teszem hónapokra ,hetekre, nálam nem cél hogy hamar a végére érjek...
Nyáron 4 hónap szim szünet....
Most is van 300 ezrem ,de tuti majd Amúrba még elköltöm valami kocsira...esetleg a 200-ezres tátrát megveszem....
Taymar (még nincs befejezve vissza kell menjek majd) után átmentem Donba ott kifogytam a lóvéból is,azt már kivégeztem ,most Visco és utána megyek Amúrba.
Így a tankolásnak is van számomra szerepe ,no meg a pénzgyűjtögetésnek is...
Ahogy te csináltad ,már tuti érdek nélkül abba hagytam volna.
Amúrban a fejlesztéseket kell elérnem és a plusz a Zikz a célirány.
Mindig kitalálok-tűzök valami célt ,különben ráunnék...ezért is tolom hardon.
Igazából csak Don 100%-os a fás küldik miatt még Michigen Alaszka is játszik....a végén a többivel együtt,vagy ahogy épp kedvem lesz..
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.20. 17:25:25 -
PagoX #3666 Mindjárt végzek a Hard móddal, most 97%. Az elején lineárisan mentem végig. Alaska után 400 ezrem, Taymir után 700 ezer pénzem volt. Most egymillió háromszázezer. Kolától kezdve már nem érdekelt a tankolás mennyisége és forrása, kizárólag csak a logisztika. Az öttengelyes is azért volt nagyon jó, mert 3000 liter tud szállítani, plusz a kétezres pótkocsi. Amurban pedig a Caterpillar volt a felderítő autóm, rajta az 1600-as tankkal. Szerencsére abban a régióban nem szűk helyen vannak a kilátók, így mindegyiket el lehet érni vele. -
eta32 #3665 Hardon minden jármű a fogyasztás miatt lehet jó vagy akár kuka...
A Viscoban kapott 5 tengelyes is ezért ment a kukába nálam...
Azért annak is meg van az előnye hogy alacsony ,persze relatíve...
Nem borul könnyen ,igaz fenn akad az eleje és nagy sárban fel ül ,de más tulajdonságok miatt meg "nyerő"
Vissza térve a fogyasztásokra ,itt hardon másról sem szól a logisztika-játék mint az hogy na elég lesz a benya ,kell tankoljak ,stb...
Persze ez nem baj így van még több kihívás a játékban...főleg a nagy térképeken ahol kút sincs ....majd amúrban biztos sok bevétel elfogy erre.....
Az MR-ben is ezen rész odafigyelős volt ettől is szerettem...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.20. 10:25:20 -
eta32 #3664 Nos ezt neked kell eldöntened....
Az amúr régiót is több óráig toljuk de attól nem jó ,még ha mod járművel vagy anélkül is.... -
Jóózsf István #3663 Már egy órája játszom vele, és még nem vettem mod járművet. Akkor jó. Nem? -
Jóózsf István #3662 Amikor először megláttam, az első túlnyúlása miatt azonnal tiltólistára tettem, Aztán megtaláltam hozzá én is az aktív felfüggesztést, de még mindig nem lopta be magát a szívembe. Majd kipróbáltam a "Falu"-ban. Olyat csináltam belőle, mint amilyen képeket küldözgettünk az eladott öttengelyesed ügyében. Facsipesz - hosszú rönk foglalat.
Sokat nem használtam, de végül is, meg voltam vele elégedve. Persze a túlnyúlás nem tudja meghazudtolni magát és még a tuti felfüggesztéssel is felorrolt itt-ott.
Mivel én nem néztem és még némileg száműztem is a játékból a fogyasztást, így nem gondoltam volna, hogy jól fogyaszt. -
eta32 #3661 Már rég óta kedvenc és az is marad ,még így is hogy nincs meg az aktív felfüggesztése...
A belső nézet is sokat dob rajt,meg sok mindent rá lehet aggatni a fogyasztása is jó,nem sérül oly könnyen
Pont ezért akarok Visco után elmenni Amúrba, hogy meglegyen és még többet tudjam használni....
Nem borul könnyen, erős,átlagos fogyasztás,sokoldalú,
Igaz szűkebb fordulókba nagy hely kell neki, de a belső nézet is számomra nagyon adja.
A múltkor mikor Donban toltam,a Nagy tátra még üresen is felborult...na gondoltam ezzel is sík terepen kell hogy menjek...
Ide Viscoba át sem hoztam,csak a kis tátrát ezzel hordom a benyát a kapott tartályos póttal, a kedvencet a kis taygát használtam majd mindenre,a banditát itt vettem meg, miután eladtam az 5 tengelyes paytstart.
Mint írtam is a Kolob az kötelező darab ide is hoztam ,igaz itt nem sokat használtam...nem nagyon kellett a plusz teljesítmény erő.
Már csak a nagy fás küldik vannak és pár kisebb a 2 mapon na meg az idő futamok...
Mos elég jól ki vagyok tömve lével ,igaz a korábbi mapokon a felesleges gépeket mind eladtam...na meg itt elég jól hoztak a küldik is a konyhára...
Az üzemanyagon is közel 40-50 ezret spórolok mire végzek
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.19. 08:30:10 -
Jóózsf István #3660 Nehogy azt merd mondani, hogy az az öttengelyes kamaz profitábilis nehéz módban! -
eta32 #3659 Oké hogy 2x kell vinni ugyan oda ugyan azt, ugyan onnan ,ráadásul egy másik mapra,no de 3x az már túlzás...
Ezért a második-harmadik fuvart össze kapcsoltam egybe....
Vontattam a hátul lévőt ,már ahol bírta ,volt hogy annak is be kellett kapcsolnom a motorját.
Vissza is ugyan így csak a kis pót nélkül a benya is pont elég lett....
Költség és idő hatékony fuvar...
Közbe ilyen megoldásokhoz is folyamodok....de nem ez az általános...
Közel volt a hely és arra jártam...a lerakó is közel volt....
Egy "szabálytalan" fuvar....
Vagy így....
Elfért volna még??
Vagy esetleg így is lehet...
Nem volt más választás...
-
eta32 #3658 Igyekszem felnőni a feladathoz, azért tőled a te teljesítményedtől még messze van, igaz modokkal más a szitu...
Ezeket messze nem kellett vinni így le sem rögzítettem és így egybe szépen elfértek.
Megint csak picit ügyeskedtem...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.16. 06:31:20 -
eta32 #3657 Nos a kicsi taygának is hamar sérül de nem csak a tankja így odafigyelős az is...
De akkor ezek szerint a nagyé még inkább...
Gondolkodok rajt hogy Visco után elmegyek érte abba a régióba és csak utána AMÚR,de a kis Tátra és a ami a lényeg számomra az Azov73210, 5 tengelyes aktív felfüggesztése is Amúrban van...sajnos.
Egyszerűen szeretem azt a gépet a belső nézet is nagyon adja,no meg sokoldalú a kis tajga mellet...
Na meg ugye a Zikz is ott van igaz sokkal többre nem használható mint a Kolob 74760 amit megint nagyon szeretek a kezdetek óta még ha nem is oly sokoldalú ,de minden akadályt leküzd és nem borulékony....
Most a banditát is foglalkoztatom elég sokat a ballonos kerekekkel jól boldogul még póttal utána is...
A kis Tátrát üzemanyag hordásra fogtam be a kapott póttal hordom a másik régióból az olcsó üzemanyagot..
Ha nem is sokat de lehet spórolni vele....szerintem a végére meg lesz a 4 kanyar ami pluszba 32 ezret jelent ,mint ha az első régióban tankolnék ,sőt ott van egy 6 eurós benya kút is....
-
Jóózsf István #3656 Szép kompozíció! Egy művész veszett el benned. -
PagoX #3655 Egyébként érdemes megszerezni a Tayga-Krazt, mert hiába csinálta meg a srác az összehasonlító videót az eredeti Taygával, rakománnyal sokkal jobban viselkedik a Kraz, szinte élvezet vezetni. Egy hibája van, nagyon hamar sérül az üzemanyag tankja, ezért belső nézetben nagyon oda kell figyelni. -
eta32 #3654 Ismét egy dupla fuvart vittem sikeresen...
Dupla fuvar.... -
eta32 #3653 Ja ja szoktam olyat is csinálni ,de a daru az a kocsin van és az fordul vele a kanyarokban így a póton nem biztos hogy tart, sőt van hogy épp letolja a rakományt...
Én is az olyan helyekre csak a kamionnal megyek és kivonszolom majd fel a pótra. -
PagoX #3652 Ha legközelebb csinálod, ne állítsd vissza a darut alapállapotba, hanem nyújtsd ki teljesen, szorítsd le a rakományt, és hagyd beakasztva a legfelsőt megfeszítve a kötelet. Ha menet közben le is esne, akkor sincs semmi baj, mert nem tudod elhagyni. :)
Az összeszedegetős küldiket is úgy csinálom, hogy optimális helyen leakasztom a félpótkocsit, s a daruval vonszolom oda az elvetemült helyeken lévő rakományt. -
eta32 #3651 Az st-vel keveset toltam,a kamera idétlensége miatt ,nagyon rüheltem....
A Mr-el sokat mentem ,rég volt mikor utoljára elindítottam,de valahogy itt figyeltem fel erre a farönkös dologra most ,mert mint írtam is eddig a SR-ben nem csináltam a fás küldiket.
De ha azt nézem hogy most nemrég kerültek bele olyan opciók amiknek már az elejétől benne kellett volna lenniük akkor nem is bánom...
Már kezdem átvenni azokat néha amiket te szoktál csak nagyobba csinálni.
Mert azért picit uncsi ugyan onnan ugyan azt 2-3x vinni
Ahonnan ezeket hoztam több nem volt pedig raktam volna még rá,másik telep meg nem esett útba.
A "3". sor már picit mozgott de ott csak 1 volt így gond nélkül vittem ezeket ,igaz azért lassan és figyelni is kellet....
Fémtekercs szállítás ,picit másként...