mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Az úgy volt...
    Indítom a játékot, betölt a mentés, forgatom a kamerát, szaggat, mintha tésztaszaggató lenne. 60 FPS-nél. Nézem, a monitor 120 Hz-cel megy, szóval G-Sync nincs. Pedig be van kapcsolva, de még sincs.
    Előszedem az nvidia beállító felületét, ezt-azt állítgatok és hirtelen nagyon szépen siklik a kép, ahogy kell. G-Sync még mindig nincs, de nem érdekel, mert se szaggatás, se szétesés.
    Elindulok utamon, majd az áru felvételét követően eszembe jut, hogy le kellene videóznom ezt, mert a múltkor ott hagytam abba, hogy az üres kocsival felborultam nem tudom miért és altf4-eltem.
    Szóval itt az elején az lenne az érdekes, hogyan dülöngélek jobbra-balra és vajon miért süppedezik így hol az egyik fele, hol a másik fele a kocsinak. Az értelmetlenségnek is van határa, de nem a fejlesztőknél.
    Szerintem belső nézetben másképp kezeli a fizikát a játék, mint külső nézetben.
    A verdán csak a váltó tuningolt, az egyik mod adott egy L+ fokozatot az amúgy gyári autópályás váltóhoz. Minden más szintén gyári.
    Ez azért fontos, mert az amúgy egyszerűnek tűnő szállításból egy hatalmas elakadás lett. Azt nem néztem, mennyi időt vacakoltam, mire kiszedtem, de túl sokat, az biztos.
    Viszont sikerült borulás nélkül teljesíteni a feladatot, ez hatalmas dolog a számomra. Főleg ilyen körülmények között.
    Néha elgondolkodom, hogy el kellene adnom az összes gyári kocsit és vennem még néhány tuningolt Tátrát különböző felszereléssel, hogy mégse csak egy kocsit használjak mindenre. De félek, hogy túl unalmas lenne a játék.
    Boldog Új Évet!