6011
-
Jóózsf István #3650 A csörlőzés beakadásával ma találkoztam először. Még rá is csodálkoztam, hogy eddig ez nem volt (Nálam!)
A motorleállás (Vezérlővel) szintén ismeretlen jelenség számomra.
A mod térképeket sokszor több száz napig nem frissítik. Úgy, hogy közben több a működését befolyásoló változás volt a játékban. Egyszerűen nem értem ezt a jelenséget. Múltkor már fejtegettem a Kis Herceg teóriámat. Ha nekem lenne egy vagy több modom a kezem törném el, ha nem tartanám naprakészen!
A farönkök valóban nem csak három méretben léteznek, mint ahogy a nevük is mutatja. Csodálkozom, hogy nem futottál még bele: Ha egy kicsit visszatekersz, az St-ben és MR-ben még több van! -
eta32 #3649 Nos akkor vannak érdekes dolgok....
De a készítőket sem kell félteni ,ahogy írod is.
Kb olyan régi ez a bud jelenség mint maga a játék amiről most írok...
Talán volt idő mikor javították ,de természetesen vissza került ,a készítőknek hála.
Mivel kormival pedálokkal tolom így nem tudom hogy controllerrel billel is van é ez ,de azért picit idegesítő ,de kezelhető ...
Ha folyamatosan padló gázon tartom a pedált (ugye itt Viscoban ) vannak utak hozzá hogy lehessen haladni így,akkor egy idő után ,nem mértem menyi mert igazából mind egy is simán leáll a motor.....
Anno a fórumon volt rá topic is foglakozott vele a nép nem keveset,de így maradt.
Így aztán más nem tudok mint közbe picit vissza engedem a padlóról így aztán nincs leállás....
Az meg hogy a csörlőzés benn akad és folyamatosan csinálja ,szerencsére nem mindig de elég gyakran előjön ...már nem is említem...
Ez egy ilyen játék ....
Gondolom a modderek is úgy vannak vele ó ilyen apróságot nem javítanak,amit írtál...gondolom a készítőktől merítették az ihletet...
Most hogy fahordást is muszáj tolnom már ,igaz optikai dolog de valahogy fura...
A medium log a kocsik mögött tuti nem olyan hosszú mint a medium traileren.
Most képet nem mellékelek ,de szerintem ilyen...ha tévednék bocsi ,valamikor a teszt mapon kíváncsiságból azért még ránézek.
Különösebb jelentősége egyáltalán nincs...
Jó örüljünk hogy végre már ilyet is tud a játék ,de akkor is..na
Akkor itt egy kocsi kiemelés küldetés igaz hogy ide feljussak és kimentsem 1 defekt és egy rugó törés kellett ,de megoldottam így kis daruval innen, a szakadék aljáról...
Hummer mentés-kiemelés. -
Jóózsf István #3648 Rég hánytam epét, így azt gondoltam kicsit "törődök" veletek.
Sok mod pályán (egyiken sem) jelenleg nem működik a kilátó funkció. (Nem jelenik meg a térképen, nem aktív és a többi.) Amire azt írják a modderek, "merthogy a fejlesztők elcseszték"
Érdekes.
Ugyanis ezen a mod pályán működik! Írja is a készítője a leírásában és én is tanúsíthatom, mert ezzel játszom épp. Az egy dolog, hogy a fejlesztőink olyanok, amilyenek, de egy moddertől több becsületességet és törődést várnék, mert ha nem, akkor minek csinálja? Miért nyúlna egyáltalán a játékhoz, ha nem azért, hogy javítson rajta, vagy hozzáadjon tartalmat.
És én pontosan tudtam, hogy nem "ELCSESZVE" van, hanem csak módosítottak rajta valamit, amit a modderek agya vagy nem tudott feldolgozni, vagy egyszerűen csak leszarták, mert dolgozni kellett volna vele!
Olyan rég játszottam vele, hogy rendesen elszoktam tőle. Esek kelek. Azt sem tudom,. hogy mihez nyúljak amikor fel kell akasztanom egy pótkocsit, vagy csörlőzni kell. Hihetetlen hogy ki tud esni az ember a gyakorlatból. Vagy csak én öregedtem megint tíz évet, az elmúlt pár hétben. -
eta32 #3647 Szerinted???....direkt szívatlak???....azért ennyire én sem vagyok elvetemült....
De persze függetlenül a képtől, tudtam miről beszélsz....van szó.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.02. 21:52:01 -
Jóózsf István #3646 Tényleg nem látsz semmit?
Amit visszaküldtél nekem, Ugyanúgy látom, mintha én küldtem volna. Azon látszik az öttengelyes a csipeszes daruval és a hosszú rönkhöz szükséges felépítménnyel és póttal. Ebben a formában! -
#3645 -
eta32 #3644 A tiéden is csak azt látom amit eddig ...semmit.... -
eta32 #3643 Azért nem semmi volt hogy a "kis" Taygával talpra állítottam ezt a behemodot ,majd elvontattam a kért helyre.....
Sokat nem is kellett kínlódnom....igaz jól eltaláltam a vontatási pontokat....
Dávid és Góliát...
Ja aztán megnyílt egy olcsó üzemanyag kút....
Ennyiért vissza fogok járni ide....
Olcsó üzemanyag.
-
#3642 Ezt. -
eta32 #3641 Nos hát igen annyi üzemanyag Hard modban kész ráfizetés elhiheted.ezért inkább eladtam.
Megvettem a Banditát igaz nem tudja helyettesíteni,de 1-2 dologra jó lesz.
De sajna ez is úgy dülöngél csavarodik ,mint ha papírból de legalább is műanyagból lenne....
Jó ezt tudtam eddig is mert korábban is használtam.nem hard mod karrierben.
Most eladtam az alaszkai gépeim is amiket Michiganben is használtam...
Megvehettem volna a 200ezres tátrát ,de ott meg daru nincs megint és nincs alacsony nyereg...
A meglévőkkel elkaristolok Viscoban,majd átmegyek Amúrba a Zikz-ért és a fejlesztésekért igaz a a Zikz is korlátozott de legalább erős ,jól elmegy majd mindenhol és ingyé lesz....
A fa rakodást meg megoldom a foresterrel...valahogy.
Ja igen a kép mit ábrázol ,mert nekem semmit...???!!!!
Ennyit látok belőle...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.02. 06:40:10 -
Jóózsf István #3640 Igen. Az a bicaj egy mostoha gyerek. AZ öt tengely ellenére imád elakadni, és se nem elég nagy, hogy hatékonyan lehessen vele szállítana, se nem elég kicsi, hogy gazdaságos legyen. Én sem használom. Ráadásul volt egy buta hibája, amit azóta javítottak. Ha a hosszú rönkhöz szükséges eszközt kötötted (Vagy bármit) utána, akkor a kötési pont rossz elhelyezése miatt csak egy igen szűk tartományban lehetett vele kanyarodni. Mert a vontatmány rúdja beleért az alvázába. Egyszerűen beljebb volt a vonószem, mint az alváznyúlvány két vége. Amolyan HóFutósan! Úgy oldották meg, hogy megnyírták az alváz hitboxát, így már át tud hatolni rajta a pótkocsi rúdja.
Azért mondtam a hosszú rönköt, mert az az egyetlen értelmes felhasználási módja a járműnek, hogy csipegető és hosszú rönk pót. Így amolyan bázispontnak lehet használni. Vagy támogató járműnek. Nem kell a csipesz miatt egy külön autót ellőni. Imígyen! -
eta32 #3639 Nos mentem vele pár karikát ,de rá kellett jönnöm ez egy üzemanyag temető....
Kell utána egy üzemanyag kút is.....
Nem lenne rossz de így kuka....
Annyit meg nem tud hogy fenn tartsam,így még ha fel is szereltem mindennel és fél áron el kellett adom, akkor is mennie kellett.
Igen a International Paystar 5600TS amit ingyé kaptam Viscoban...
Volt hogy 40l körül folyt bele a benya....
Ennyiből inkább 2 Taygát etetek,de még nem döntöttem el mit is vegyek helyette.
Amcsi gépekből ami a nehéz terepekre kell majd ezután igazából nincs 1 sem...
Maradnak az Orosz gépek,de azokon meg vagy nincs daru vagy lópikulát lehet velük szállítani mivel nincs hozzá plató vagy alacsony nyereg..... -
eta32 #3638 Ja Ja igen sokszor előfordult nálam is.... -
Oldgamer #3637 eta!
Bizony, pàrszor említettük, hogy a fák belenőnek a szerelvényekbe esetenként, jàrtam már párszor így. Mikor a veztőfülkében láthatóak a leveles bokrok/bokormaradványok, na az is egy érdekes szituáció.
Jàrtatok már így?
Átgázolva kisebb illetve közepes bokrokon azok egy része felragadt a jármű elejère meg szélvédőjére, csodás látvány volt! Nevetni fogtok, de még tetszett is, nem akadályozott a haladàsban, igaz belső nézetben ez nem volt elmondható, de ez engem ugye nem érint. -
Jóózsf István #3636 Na ugyanez volt nekem a Tátra gyárban, amikor helyrehoztam a csövet. De láttam, hogy azóta áthelyezték az érkezési zónát, hogy ez ne fordulhasson elő.
Vagy ötször már engem is megtréfált ez a hiba. Különböző formákban. Azt is idesorolom, amikor behúztam a kő textúra alá a pótnak a kerekét. Csodálatos élmény! -
eta32 #3635 Jó de azért ez már túlzás.....most akkor mit is vontatunk magunk után....
Elég volt kiszabadulni a a fogságból,először azt hittem valami kőbe ütköztem vagy fatuskó akadályoz,(mivel belső nézetből tolom),majd külső nézetre váltva ,nini kinőtt a fa a pótkocsiból.....
Nehéz a fa szorításából szabadulni
Most már ez is bekerült a gyűjteménybe.....
Új paci az istállóban...
Amúgy tetszik Visco,jó még anno a PTS-en már 1x felfedeztem,igazából tudtam milyen ,de az már rég volt.
Itt aztán lehet "craftolni" nem épp a legolcsóbb ,fogy a generátorból az üzemanyag rendesen.....
Remélem amiket épületeket lebontok alapanyag miatt nem fognak kelleni valahova később... -
Jóózsf István #3634 Na végre! Emiatt nem játszottam ezzel a játékkal évek óta: Mert nem havasak a fák!!! -
Jóózsf István #3633 Nem közvetítem, mert kesze-kusza Inkább olvassátok el ennek a témának a végét.
Hivatalosan SEMMI! -
Jóózsf István #3632 Puszi, ahova szereted!
Nálam csak 812MB jön.
De ez még csak 16.7 Franc se tudja, hogy mi lehet... Szerintem csak valami javítás az előzőhöz. Vagy annyira elfelejtettek számolni, hogy azt sem tudják merre vannak arccal!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.01.28. 12:04:30 -
eta32 #3631 Valami nagyon nem jött össze az elsőnél ...most egy újabb 1.42 GB-os frissítés a PTS-en... -
eta32 #3630 Csak szólok a PTS 1 GB frissítést tölt le.... -
SirDannyL #3629 Január 16-án volt élő stream,ezért gondoltam hogy javítva van. Tudom hogy tavaly sokáig nem működött. Hát akkor várok,újra. És lesem a fórumot amit lentebb linkeltek. -
#3628 Mi 3-an toltuk két hete, nem volt gond vele. Tavaly viszont elég sokáig nem tudtunk játszani, sehogy nem akart összejönni. Portforwardingtól kezdve mindent próbáltunk de nem ment. Aztán egyszercsak megjavult. -
SirDannyL #3627 A helyzet,az hogy gondok vannak vele jó ideje,tudom. De nekünk egyetlen egyszer sem sikerült,ez több mint "gondok vannak" Azért merészeltem megpróbálni,mert durván 1 hete láttam egy videót arról,hogy coop-ban játszik 2 magyar.... Gondoltam megjavították. Így viszont egyáltalán nem világos,nekik hogyan sikerült,nekünk pedig 12 próbálkozásból 12-szer nem. -
Jóózsf István #3626 Per pillanat gondok vannak a kooperációs játékmenettel minden platformon. A játék nemzetközi fórumában tudod figyelemmel kísérni! -
SirDannyL #3625 Sziasztok! Epic games-es snowrunner. Coop-ot akartam öcsémmel kipróbálni, de mint egy korábbi verziónál is, most is "lost connection" üzenet jön. Hogyan lehet coopba? -
Oldgamer #3624 eta!
Moddolt jàrművekre gondoltam, alap kocsiknál valóban nincsen mindenható járgány, és ez valóban így jó.
Józsi!
Ha lenne egyszer egy játék-elemző youtube csatornád, esküszöm feliratkoznék rá. -
eta32 #3623 -
Jóózsf István #3622 Szerintem lassan ez is a része lesz a játékfejlesztésnek - kiadásnak.
Az ugye nem kérdés, hogy készen egyik játék sem kerül ki a fejlesztők kezei közül. Ez egy elég általános dolog lett. Van ahol befejezik, van ahol nem. Kezdem azt érezni, hogy ezzel számolnak a fejlesztők - kiadók. Nem csodálkoznék, ha ebben az évtizedben már elvárássá válna, hogy a játékosok fejezik be a játékokat. Majd biztos becsomagolják ezt a lépést valami jól csengő kifejezésbe - elnevezésbe és máris fícsőrré válik!
Tulajdonképp nem is bánnám, ha azt az energiát, amit ezen megspórolnak egy másik terület fejlesztésére fordítanák a játékokon belül. És akkor egymás vállát veregetve mondhatnók, hogy: Ezt megcsináltuk!
Volt itt szó a sérülésekről. A Logsdale (mod) pályán van egy olyan út, amin nem tudok úgy végigmenni normál sebességgel, hogy ne írnám le nullára a felfüggesztést és legalább egy kereket. Az útban nincs semmi extra. Kő egy darab sem. De van helyette kis cserje. Nem is cserje, inkább amolyan hajtványok, amiből ha hagyják, esetleg valamikor fa lesz. Amibe idegesítő módon csörlőt lehet kötni és imádják a modderek, mert jól lehet díszíteni vele a tájat. Na azok, amik az életben kb semmilyen kárt nem tudnának okozni egy ilyen járműben, kicsinálják. Ez nem más mint egy érték elkalibrálása valahol a programban. Amibe nem is nagyon lehet belenyúlni.
Viszont ha nem ilyen lenne a játék, nem tudnánk min nyavalyogni! -
eta32 #3621 Nos ami a hozzá nem értést és a készítők lustaságát illeti na abból van bőven benne .....
Ettől teszi egyedivé a játékot.... -
eta32 #3620 Én még bivalyerős minden járó géppel nem találkoztam...pedig a legjobbakkal rendelkezem....
Így aztán van kihívás rendesen ,még egy egyszerűbbnek tűnő régióban is mint DON volt....
Többet tankoltam minden előbbinél.... (az első 3 régióban nem költöttem tankolásra)..... és költöttem javításra és defektre mint előtte az első 3 régióban összesen nem.....
Nos aki modolt-mokolt gépekkel tolja annak azért "valamivel könnyebb" akkor még enyhén fogalmaztam..... -
Oldgamer #3619 A játék kihívásairól, olvastam taglaltátok alább pár mondat erejéig.
Egy új régió/térkép nálam akkor a legizgalmasabb, mikor elkezdem, hiszen kevéske pénzből, gyengébb járművekkel, alig làtható térképen, ismeretlen tájakon haladva kell logisztikázni, meg egyáltalán eljutni a-bòl b-be. Mikorra már csak haladni kell bivalyerős mindenjáró kocsikkal, az bizony nem kihívás, hanem kitartás kèrdèse. De ahogy mi játsszuk, úgy azèrt lehet érdekes szituációkat megélni, emiatt szórakoztató ez a game minden hibájával együtt. Isten igazából képtelen vagyok megunni, igaz néha kell pár hét szünet nem tagadom. -
Jóózsf István #3618 Igen. Mondhatjuk ezt is.
Vagy mondhatjuk azt is, hogy: OKÉ szart csináltatok, majd mi kijavítjuk és befejezzük.
Nyilván nem én vagyok a mérvadó, mert hajlamos vagyok könnyebbé tenni dolgomat a szórakozásért cserébe. De hiszek benne hogy amit szükséges azt javítsuk meg.
Nem gondolom, hogy a rengeteg malőr ami a játékban van, az szándékos lenne. Sokkal inkább a hozzá nem értés eredménye. Innentől számomra egyértelmű. -
eta32 #3617 Nyilván...de ez a játék már csak ilyen azt kell használni amit főztek a készítők....még ha mérgező is....
Vagy agyon módolni.
Nekem se felel meg benne sok minden ,de ennyi erővel az egész játékot kukázhatnám.... -
Jóózsf István #3616 A többit elfogadom, de az 50 fokot nem gondoltad komolyan. Az színtiszta butaság! Egy indokolatlan nehezítő tényező, ami felettébb távol áll a valóságtól. Persze ezt ezzel a játékkal kapcsolatban több ízben kijelentettük már, de a butaság akkor is butaság!
Amúgy mindkét mod a valóságot közelíti meg. Tehát... -
eta32 #3615 Jó de nekem elég az 50 fok is úgy is meg tudok fordulni....ezt a modot a gyengébbek kedvééért készítették....
Ahogy a jobban tapadó kerék is .....nekem jó a gyári úgy legalább van némi kihívás a játékban....
Nem átrobogni tökön-babon mindenen gond nélkül....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.24. 07:26:43 -
Jóózsf István #3614 Ti ilyet nem tudtok. bibíííí
De azért próbáljátok ki otthon. Kíváncsi vagyok az eredményre. Persze megcsinálhatnám magam is, de akkor oda az élmény.
Na inkább elmagyarázom, hogy ez a bagatell dolog miért fontos. A dejón azt kell látni, hogy csomót tudok kötni a pótkocsira, de ti nem. Mert a fejlesztők úgy gondolták, hogy a forgózsámolynak elég csak 50-50 foknyi elfordulás. Aminek az a következménye, (Tudom, mert kísérleteztem!) Hogy ha elérte az ötven fokot, de húznátok tovább, akkor magától felborul a pótkocsi.
Emlékezzetek csak vissza a pályafutásotok során, volt-e olyan, hogy "ez meg mi az anyjáért borult fel? Ja biztos azért, mert felborította a fa!" Jobbára igen, de az esetek elég jelentős hányadában ez kis malőr okozhatta.
Már csak egy kérdésem van. Honnan a jóbánatosbüdösfrancól szopták ki a fejlesztők, hogy az az 50 fok elég???? Még ha 90 lenne... (Ez most 150-re van állítva)
És miért kell ezeket a kérdéseket RENDSZERESEN feltennem? -
#3613 Na ezt a modot viszont felteszem. -
#3612 Korban nem tudom, mikor játszódik a játék, semmilyen történetet nem olvastam ilyen téren.
De, ha valami apokalipszis után - pár száz évvel a mi időnk után - kellene berúgni a gazdaságot, akkor teljesen hihető lenne a pályák kinézete és a láthatatlan akadály (aszfalt; kavics sehol; némi sérülés az aszfaltban, egyik olyan, mint a mások - vagy mégsem). Nameg a hirtelen a bokorból előtűnő fatönk, amit csak akkor látsz igazán, ha a járműved érintette. De akkor már késő.
Azért brutál egy tankkal járni a térképet. Majdnem mindenhol elmegy. Kivétel a jeges utat. Oda kell a láncos kerék, mert lecsúszik róla. De szerencsére az út mellett a hóban simán elmegy.
Az viszont gáz, hogy a láncot nem a különböző kerekekre lehet feltenni, így megtartva a kerék tulajdonságát és hozzáadva a láncét. -
Jóózsf István #3611 Egy módosítás miatt van hólánc az autóimon. Át van írva, hogy tényleg úgy viselkedjen, mint egy hólánc.
Úgy szoktam rá hivatkozni, hogy A CSALÓS GUMI!