Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik már nincs türelmem hozzá.
Vagy egyszerűen a havas táj nem tetszik és át kellene mennem valami napfényesebb, mocsaras területre.
Meg lehet, hogy kellene valami mod csodajárgány. Mondjuk egy rönkszállító időgép szép szürke színben, sárkondenzátorral.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Vagy talán aszfalton egy picit.
De ez, hogy két kerékre áll és ezáltal kormányozhatatlanná válik... Meg ez az ostoba gázreakció... Mert ennyire nem vagyok ám fakezű!!!
Forever>***eta32***
Ez a Lada Niva joggal versenyez a játék leghasználhatatlanabb szarja címért!
Nem lesz a kedvenc pályám, de meglehetősen jó. Szigorú, de nem agyatlan pálya. Tálán még a vérpistik is jól érezhetik magukat rajta.
Ami még nagy szó, hogy a pályán fellelhető járműveket használom csak!
Azt a játékot én is néztem jónak is tűnt de annyira nem hat meg a lövölde mint írtam is hogy pénzt adjak érte ,kivétel volt most a Metro Exodus akciósan vettem,mivel meg lett a fordítás hozzá...
Az előzőket meg még az epic ingyé adom részéből vettem...
De ugye a Metro részek egy más világ és koncepció ami engem megfogott,már az elején az első résznél...maga a történet stb...<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.06.10. 05:01:46
Forever>***eta32***
Wolfira én is rányomtam, de csak úgy becsületből. Viszont a Bioshock-ot lehet, hogy végig görgetem.Mármint a régieket!
Mondjuk az már gyanús volt, hogy te "letöltötted..." Csak nem ringott a bell! <#nyes>#nyes>
Wolfenstein: The New Order
Ez volt ingyé az epicnél <#wink>#wink>
Annyit láttam hogy valami lövölde ,mondom ránézek ha már ingyé hozzám vágják....<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Úgy vettél meg egy játékot, hogy lövésed sem volt róla, hogy mi merre hány méter?
És legalább a full pakkot ütötted le?
Mert akkor te leszel innentől a példaképem! <#wink>#wink>
Nekem új az egész csak kapkodom egyenlőre a fejem mi merre ,de nem vészes.....
El lehet lenni vele,most 1 órát bele is toltam....
Majd ha már nagyon unatkozom jó lesz ez is ,egynek...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Először megijedtem, hogy szarrá lehet állítgatni az erősséget,. de aztán rájöttem, hogy az jó, hogy be tudom állítani az ellenséget.Jó erősre vettem őket. Párszor el is picsáztak, amikor elmálnáztam valamit.
A négyesnél nekem egy pálya három óra volt. Itt négy és fél - öt! Ezt is pozitívumnak veszem. De ehhez ki kell kapcsolni azt az új hülye ficsőrt, hogy ha letáborozol valahol, akkor rád küld egy ellenséges mesterlövészt és csak úgy ki tud nyírni.
Viszont a négyesbe a fegyverek fejlesztése miatt nagyon sok időt beleborítottam. Nem is tudom hányszor játszottam végig egy - egy pályát. Itt ilyen már nincs.
Mindent összevetve ha úgy számolom, hogy a négyes és ezt egybeveszem, akkor jó. De nekem ez nem hozott annyi tartalmat. Kábé egy hét alatt megvolt! És nem kapkodtam, de az ugye egyértelműen lejön a négy és fél órából.
Szóval egy picit csalódott vagyok, de azt mantrázgatom, hogy a négyesben meg sokkal több volt. Másnak esetleg az volt kurtább. ÍJÉ!
Sokat tudnék még beszélni róla, de csak picsogás lenne néhány dicsérettel, mert ugye a jót nehezebb észrevenni.
Kivi leszek milyen.
Neked mennyire jött be...???
Forever>***eta32***
A.H. "Barátunkat" kb 90 méterről lőttem szemen pisztollyal. Szép lövés volt.
Jöhet a hófutás lenullázása. Ahhoz majd kell szerveznek egy kúpot is, de még meg akarok előtte minden küldetést csinálni, hogy csak a kúposak maradjanak!
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2022.06.06. 13:41:17
A kérdésekre választ kapunk...és mosolyoghatsz is ha tetszik...<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
Vajon az alatt is a hófutó motorja és FIZIKÁJA lesz? Most kellene igazán mosolyognom...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.06.01. 21:47:09
Dakar Desert Rally
Kíváncsi leszek milyen lesz...<#wow1>#wow1>
Forever>***eta32***
Nekem is újra le kell futnom ezt a kört, de még nincs hozzá lelki erőm.
Majd ha megunom a náci katonák szemen lövését. Bár tegnap csúnyán felbosszantott egy abban lévő hiba, de még bírom!
De nem indítottam el.
Talán holnap.
Vagy a hétvégén.
Vagy inkább várok pár hetet, hogy kijavítsák a hibákat, amik most (újra)belekerültek.
Forever>***eta32***
Talán még találsz korábbról menetrend képeket, amin még fázisként vannak jelölve a negyedéves részek.
Bár ezt is tekinthetjük évadnak, a 8. negyed évadnak. Ami elméletileg azt jelenti, hogy lassan 2 éve jönnek a fejlesztések.
Illetve most a 7. negyed évad fog megjelenni.
Rettenetes ez így. Na mindegy. Legalább követi a játékban fellelhető idegesítő, értelmetlen dolgokat.
A lényeg az, hogy negyedévente jelenik meg egy-egy RÉSZ és a mostani (hetedik) május 31.-én jelenik meg. A nyári nagy évadzáró NYOLCADIK FÁZIS jelenik meg VALÓSZÍNŰLEG (!!!) augusztus 31.-én
Elárulták nem sokkal a 7. fázis bétájának kiadása után.
De maga a hetedik fázis egy vicc! A nép is zúgolódik miatta. Mármint a s.ggnyalókon kívül.
Május 31-én jön a 7. évad.
Annyira tartják magukat a menetrendhez, hogy már kínos. Nincs is nagy odds-a az egyéb dátumoknak!
Most azzal vigasztalom magam, hogy úgyis újra kell játszanom a mostani nyúlfarknyi kiadást, mert ugye mire belekerültek az új mihaszna járművek, addigra végeztem is vele.
De 26.-a sznájperelit! Az jót tesz a szadista énemnek, mert már rohadt rég nem lőttem herén senkit! <#wink>#wink>
Most meg már ahogy tavaly is beköszöntött a nyári szünet-leállás a szimeknél,...<#wink>#wink>
Vagyis esélyes hogy legközelebb majd csak szeptemberben piszkálom meg megint.
Így aztán lehet hogy addigra a következő betát is kiadják...<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
Úgy, hogy rányomtam a regisztráció gombra. Ott voltak az adataim (Név, jelszó) Rányomtam, hogy legyen az. Akkor jött elő, hogy elfogadom, hogy a számat hozzávarrják egy másik ember seggéhez. Amit először elutasítottam, de azután minden egyes belépésnél ez az oldal fogadott. Így elfogadtam.
És ennyi volt. Most azzal nyaggat az oldal, hogy adja meg az ímél címemet. Jaaaaaa, hogy azt nem jegyezted meg? Akkor buktad a számat köcsög!
Mindez miért?Egy kis fejlesztésért az oldalon.
Felugró feliratocskák, és a többi. Ezen kívül semmi leges. MEGÉRTE!!!! Sok hűhó semmiért!
Biztos a játék fejlesztői készítik és tartják karban fórumot is...
Hozzá kell járulnod ahhoz, hogy ez a feboldal megkapja a személyes információidat és emaileket küldhessen neked."
Soha! Soha! Soha! SOHA!!!
Nem is nagyon kell keresni őket a cégnél, van bőven. A játék alapján, ami másról sem szól, csak, hogy "szívassuk a parasztokat", de nagyon, nem "egy kicsit".
Vót mán illen....
Nem az első ...
Megint újra regeltem....kb 3x-ra<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most benn vagyok...
Hozzá tenném pár hónapja írtam a fórumra hsz-ást de el sem fogadta különböző topicba is próbáltam...
Gondolom valami idióta mindig kitalálja hogy szívassuk a parasztokat egy kicsit.....<#levele>#levele>
Forever>***eta32***
Lejárt a mandátumom, nem érvényes a nevem, jelszavam. Nem is létezek!
Én magam miatt volt fontos, mert mindenre megesküdtem volna, hogy a Krazok sorosak!
Akkor nem mind egy...<#wink>#wink>
A mai napig némelyik turbós még most is "fütyül" beragad hang az idők végezetéig... mikori gond ez ....2 éves...<#falbav>#falbav>
Nem venném észre ha dízel vagy benzines hajtaná bármelyiket is....
Jó lehet a modoknál ez másképp van de azokat meg nem használok így kuka ....
Forever>***eta32***
14,9 L JaMZ–238 V8
másik motor ami az elődbem,a 214ben volt az 7literes 6hengeres dizel...azt meg nem mondom hogy soros vagy v6
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.04. 21:33:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Rákerestem és mindenhol V8-at írnak. Sírok!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.05.04. 21:28:01
A pénz meg nem számít abból van úgy is a legkevesebb...<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
Tegnap elindítottam a pétéest és statáltam kón, hogy a mod bicajaimnak is annyi.
Akkor majd játszunk vele, ha kiadják...
Reméljük, hogy még 2 év motorleállás és sárba ragadás felé tartunk!
Hmmm.
Az nem kevés pénzünkbe fog kerülni!
Forever>***eta32***