"én nem voltam hajlandó feltenni egyet sem."
"valaki nem vesz róluk tudomást, vagy egyenesen ellenzi, az buta! Vagy ha úgy jobban tetszik: Önfejű, csökönyös, konok szamár!"
Én nem ellenzek semmit. De először mindig megpróbálom a játékot úgy játszani, ahogy a fejlesztők azt kitalálták.
Így volt ez X4 esetén és a hófutó esetén is. A zacsinál igazán még nem volt rá szükségem. Meg még EA és ilyenkor a modok mindig kérdésesek. Plusz azt sem tudom, hogy melyik kell nekem igazán. Meg mennyire kell érteni hozzá. Van egy-két nagyon érdekes, meg arduinos...
Nekem nincs ahhoz türelmem, hogy belepiszkáljak a játék fájljába, majd megnézzem, hogyan működik, aztán megint piszkáljam, megint nézegessem. Ez rengeteg játékindítás lehet. Ha megcsinálja valaki modban, akkor felteszem.
Nekem van okostelefonom. Mivel sok az elszórható pénzem, így a nyáron egy S22 Ultrát vettem 1500-ért.
Telefonálásra használom a legkevesebbet. Skype-ra viszont sokat használom. És jól jön, ha melóhelyen akarok valamit rendelni. Nekem nincs olyan szerencsém, mint sokan másoknak, hogy a melóhelyen internet legyen a gépen.
Ha nem lett volt már korábban is okostelefonom, akkor most nem lenne PS5-öm sem. 700-ért nem vettem volna. Így viszont 500-ért meglett a lemezes változat.
Szóval az állításod nem csak a modokkal kapcsolatban lehet igaz, de a telefonokkal kapcsolatban is.
Ettől függetlenül mindenki maga dönti el, hogy mire van szüksége, mit akar.
Ezért bármilyen módon bírálni a másikat, csak saját magát minősíti az ember. Először magával számoljon el, aztán meg békén fogja hagyni a másikat.