mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4399
    Valószínűleg pont azért csinálták meg így, hogy végig kelljen néznünk, hogy a mod böngésző fel tudja építeni a kapcsolatot a mod.io-val. Sokszor jártam úgy, hogy csak nyomkodtam a gombot, mint süket a csengőt és amikor indítottam volna a játékot szólt, hogy a mod-ok még sehol nincsenek. Eleinte meg is szívtam, mert ha itt tovább nyomjuk, akkor a mod járművek mehetnek a levesbe abban a mentésben!

Szóval óvatosan!

A belepiszkálásnál nem minden fekete és fehér. Az, hogy kúpba nem enged be miatta azt simán tudomásul veszi az ember és együtt él vele.
    De ettől még vannak olyan dolgok, amiket, ha elállítok a büdös életbe nem fogja megakasztani a játékot.
    Nekem arra is van modom, illetve piszkálásom, mert maga a mod egy "KÉZI" átállítású valami. Ami a járművek hűtőrácsánál levő OSTOBA légáramlatot szünteti meg. Pusztán azzal, hogy két értéket nullára állít. Ettől nem fog megállni soha a játék, de így már kúpozni nem enged!

A játék modjaival és/vagy a mod oldallal minden egyes PTS-ben gond van. Csak mire kiadásra kerül, már megoldják. (Többnyire!)
    Most a cimborámmal a zacsist úgy játszunk dedikált szerveren, hogy egyetlen modot sem használunk. Ez azért van, mert én nem voltam hajlandó feltenni egyet sem.

Lehet a modokat szeretni - nem szeretni. Lehet a piszkálást is elítélni, de hozzá tartozik a játékhoz. Ha valaki nem vesz róluk tudomást, vagy egyenesen ellenzi, az buta! Vagy ha úgy jobban tetszik: Önfejű, csökönyös, konok szamár!
    Nekem például "OKOS"telefonom nincs. A telefon arra való, hogy telefonáljunk. BÁRMIKOR (!!!) bárhonnan. Az a szar amit meg mindenki simogat arra, hogy egyre kevésbé vegyenek tudomást a környezetünkről és az abban élő, emberekről. Akár a szeretteinkről is.

SZÉP KARÁCSONYT!