mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Az a baj, hogy ez PC és nem PS, monitor és nem TV. A monitoron nincs energiatakarékos mód. Ellenben húzható, ha valakinek nagyon kellene még extra 18 FPS. PS5 + TV párosnál nincs ilyen gondom. Ott minden jól megy. De itt, a win miatt, nem az igazi.
    Kaptam olyan tanácsot is, hogy az nvidia vezérlőpulton tegyem teljesítménybe a VGA-t. Ez még a 3080-nál volt. 100W-ot fogyasztott csak a VGA és 200 körül a gép. Úgy, hogy még nem is futott a játék, csak a win háttérképét néztem. A win-ben meg be van kapcsolva a játék mód.
    Traktor modot nem akarok használni. Van a tuningolt Tátra, ami számomra elég is. A többi mod jármű csak azért van a játékban, mert Istvántól így kaptam a csomagot. Amúgy sem magával a traktorral van a gond. És a traktort hiába is állítanám vissza, az eke ott maradna, ahol van. És, ha azt nem tudom használni, akkor a feladatnak itt nagyjából annyi is. Másik ekét nem lehet venni, max máshonnan átcibálhatom és bízhatok benne, hogy az nem akad majd el sehol.
    Nem tudom, hol mentett utoljára a játék. Az biztos, hogy pont a területre (térképre) való belépéskor volt egy mentés. Utána nem láttam. Szóval, ha mázlim van, akkor a visszatöltésnél nem lesz gond és még az oldalán lesz az eke.